Polisim Deyip Gasp Yaptı - Son Dakika
Güncel

Polisim Deyip Gasp Yaptı

Polisim Deyip Gasp Yaptı

Samsun'da, kendisini 'polis' olarak tanıttıktan sonra evine gittiği Y.S. adlı kadının boğazını sıkıp 1800 lira parasını gasp ettiği iddia edilen M.Y. gözaltına alındı.

16.09.2014 16:26  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da, kendisini 'polis' olarak tanıttıktan sonra evine gittiği 32 yaşındaki Y.S. adlı kadının boğazını sıkıp 1800 lira parasını gasp ettiği iddia edilen 32 yaşındaki M.Y. gözaltına alındı.

Olay 16 gün önce Samsun'un Atakum İlçesi Körfez Mahallesi'nde meydana geldi. Bir firmada kurye olarak çalışan M.Y., arkadaşı aracılığıyla Y.S. ile tanıştı. M.Y., kadının evine gittiğinde kendisini polis olarak tanıtıp daha sonra boğazını sıkarak, "Ayda kaç para kazanıyorsun" diye sordu. M.Y., ardından da Y.S.'nin çantasında bulunan 1800 lirasını gasp edip evden ayrıldı. Y.S. polise gidip başından geçenleri anlatıp şikayetçi oldu. Şikayetin ardından soruşturma başlatan polis çevredeki güvenlik kamerası görüntüleri ve verilen eşkal doğrultusunda şüpheliyi bugün Canik İlçesi'nde yakalayıp gözaltına aldı. Olayla ilgili polisin başlattığı soruşturma devam ediyor. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polisim Deyip Gasp Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement