Potada Maçın Ardından - Son Dakika
Güncel

Potada Maçın Ardından

Potada Maçın Ardından

Homend Antakya Belediye Antrenörü Acer: "Son topa kadar oynamayı başardık. Son pozisyon da bize güldü" Tarsus Belediye Antrenörü Orak: "Sahaya inanarak çıkmıştık. Kazanmak istedik ama olmadı"...

17.11.2013 17:51

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Tarsus Belediye'yi deplasmanda 75-73 yenen Homend Antakya Belediye'nin antrenörü Hakan Acer, "Son topa kadar oynamayı başardık. Son pozisyon da bize güldü" dedi.

Acer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, bütün oyuncuların maçta iyi performans gösterdiğini belirtti.

Elde ettikleri galibiyetin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Acer, "Son periyotun son 5 dakikasında gerçekten iyi savunma yaptık. Son 5 dakikada yorgunluğun getirdiği konsantrasyon eksikliğimiz oldu. Buna rağmen son topa kadar oynamayı başardık. Son pozisyon da bize güldü. Galibiyette herkesin büyük emeği var" diye konuştu.

Avrupa kupsasında zor gruba düştüklerine de değinen Acer, "Evimizde Botaş'a yenildik. Geçen hafta Belarus'ta aldığımız galibiyetle bunu telafi ettik. Şansımız devam ediyor. Sonuna kadar zorlayacağız. Pazartesi günü Rusya'ya Dynamo Kurs maçına gideceğiz. Onlar da geçekten bu kupanın favorisi. Bugünkü mücadeleyi orada da gösterirsek maçı kazanacağımıza inanıyorum. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Orada da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tarsus cephesi

Tarsus Belediye Antrenörü Olcay Orak ise kötü atışların ardından rakibin ofansif ribaundalardan kolay sayı bulduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

"Boş turnike dediğimiz atışların 8-10'unu kaçırdık. Bu da 15-20 sayıya tekabül ediyor. Rakip takım, son saniye basketiyle kazandı. Sahaya inanarak çıkmıştık. Kazanmak istedik ama olmadı. Perşembe günü Avrupa Kupası'nda, Belarus'un Horizont Minsk takımıyla maç oynayacağız. Grupta liderliğimizi etkileyecek olması açıdan çok önemli bir maç. O maçta ofansif gücümüzü sahaya daha iyi yansıtarak maçı kazanabileceğimize inanıyorum." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Potada Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement