PwC Türkiye'ye İki Yeni Ortak - Son Dakika
Güncel

PwC Türkiye'ye İki Yeni Ortak

PwC Türkiye\'ye İki Yeni Ortak

Transfer Fiyatlandırması Hizmetleri Direktörü Özlem Güç Alioğlu ve İzmir Ofisi Sorumlu Direktörü Mehmet Karakurt, PwC Türkiye'nin yeni ortakları oldu.

15.10.2013 03:27  Güncelleme: 08:43

PwC Türkiye'nin iki yöneticisi, Transfer Fiyatlandırması Hizmetleri Direktörü Özlem Güç Alioğlu ve İzmir Ofisi Sorumlu Direktörü Mehmet Karakurt, şirketin yeni ortakları oldu.

PwC'nin tüm dünyada uyguladığı kriterler çerçevesinde başarılı olarak şirket ortaklığına kabul edilen PwC Türkiye'nin yeni ortakları, uzun yıllara dayanan yüksek deneyimleri ve geniş uzmanlıkları ile Türk iş dünyasına hizmet sunmaya devam edecekler.

PwC Türkiye olarak faaliyetlerinin 33. yılına girerken büyümede yeni bir evreye geçtiklerini söyleyen PwC Türkiye Başkanı Haluk Yalçın, yakın gelecek için planlarını "Ülkemizin önümüzde önemli bir büyüme fırsatı ve tüm zorluklara rağmen büyük olanaklar var. PwC Türkiye olarak ülkemizin bu trendi en iyi şekilde değerlendirebilmesi için Türk iş hayatına tüm kaynaklarımız ve var gücümüz ile değer katmaya çalışıyoruz. Böyle bir dönemde yıllardır emekleri ve yetenekleri ile şirketimize güç katan değerli arkadaşlarımız Özlem Güç Alioğlu ve Mehmet Karakurt'un geleceğimize ve müşterilerimize sunduğumuz değere çok büyük katkıları olacağına inanıyorum. Yeni şirket ortaklarımızla birlikte PwC Türkiye olarak uzun yıllara dayanan deneyimimizi, dünya lideri küresel organizasyonumuzun bize kattığı büyük birikim ve güçle yoğurarak hem toplumda bize duyulan güven'in karşılığını vermeye hem de müşterilerimizin önemli sorun ve projelerinde onlara en kaliteli ve en geçerli hizmetleri sunmaya devam edeceğiz." şeklinde özetledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel PwC Türkiye'ye İki Yeni Ortak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement