Queens Park Rangers: 1 - Son Dakika
Güncel

Queens Park Rangers: 1

Queens Park Rangers: 1

"uefa KARARI KESİNLEŞTİĞİ TAKDİRDE KULÜBÜN FİNANSAL YAPISINDA DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR.OLCAY."

18.07.2013 22:08

"uefa KARARI KESİNLEŞTİĞİ TAKDİRDE KULÜBÜN FİNANSAL YAPISINDA DEĞİŞİKLİKLER OLACAKTIR. MECBUR DEĞİLİZ, ANCAK FARKLI BİR TRANSFER YAPABİLİRİZ"

OLCAY: "SEZONUN İLK MAÇI OLAN TRABZONSPOR MAÇINA KADAR HAZIR OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da bulunan Beşiktaş, bugün İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti.

Avusturya'nın Seeboden bölgesinde yer alan Sportarena Seeboden'de yapılan mücadeleden 1-0 mağlup ayrılan Siyah Beyazlı ekipte teknik direktör Slaven Bilic maç sonunda şunları söyledi:

"Özellikle ilk yarıda takım organizasyonu ile ilgili olumlu sinyaller verdik. Kamp döneminde en özellikle bu konunun üzerinde duruyorum. Ancak enerjimiz yeterli düzeyde değil. Bu durumun farkındayız. CAS'ın verdiği karar bizim için çok önemli. Gelişmelerin nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz. Bazı oyuncularla ilgileniyoruz. Karar kesinleştiği takdirde kulübün finansal yapısında değişiklikler olacaktır. Mecbur değiliz, ancak farklı bir transfer yapabiliriz."

Olcay ise maçın ardından şöyle konuştu:

"İyi maçı geride bıraktık. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Gelecek maçlarda hataları düzelteceğiz. Kamp hataları düzeltmemize yardımcı olacak bir yer. Sezonun ilk maçı olan Trabzonspor maçına kadar hazır olmaya çalışacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Queens Park Rangers: 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement