Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki, Avrupa'nın en büyük su parkı Adaland Aquapark'ta, 'Dünyanın en kalabalık yağmur dansı rekoru'nun provası yapıldı.
Ramazan bayramı nedeniyle en kalabalık günlerini yaşayan Adaland Aquapark'ta, 'Dünyanın en kalabalık yağmur dansı rekoru'nun provasının yapılacağı duyulunca, yaklaşık 500 kişi parkın ortasında toplandı. Fıskiyelerden püskürtülen suyun altında, çalınan birbirinden hareketli parçalarla dans eden Adaland Aquapark'ın konukları, rekor denemesini çektikleri halayla sonlandırdı.
Adaland Aquapark Yönetim Kurulu üyesi Fahri Alem Günaydın, "Amacımız ileriki günlerde altyapısını tamamlayarak ciddi bir şekilde hazırlanacağımız rekor denemesi için prova yapmaktı. Nerede aksaklık olur, ne güçlüklerle karşılaşırız öğrenmek için konuklarımızdan yardım istedik" dedi. - Aydın
Son Dakika › Güncel › Rekor Denemesi Provası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.