Rektör Şeker'in Makam Aracının Kazası - Son Dakika
Güncel

Rektör Şeker'in Makam Aracının Kazası

Rektör Şeker\'in Makam Aracının Kazası

Makam aracının devrilmesi sonucu yaralanan Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muzaffer Şeker ile rektör yardımcısı ve şoförü Konya'ya getirildi.

17.07.2012 10:47  Güncelleme: 11:36

Konya'nın Ereğli İlçesi yakınlarında makam aracının devrilmesi sonucu yaralanan Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile rektör yardımcısı ve şoförü Konya'ya getirildi.

Ereğli-Adana karayolunun 17. kilometresinde yoldan çıkarak devrilen 42 AA 004 plakalı makam aracının sürücüsü Ramazan Özcan, ambulansla Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi.

Özcan'ın ambulanstan indirilip acil servise alındığı sırada yakınları fenalık geçirdi.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın da özel araçla aynı hastaneye getirildi.

Şeker ve Aydın sedye üzerinde acil servise alındı.

Meram Tıp Fakültesi Acil Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sedat Koçak, yaralıların sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, "İlk muayene ve değerlendirmelere göre rektörümüzün sağlık durumu gayet iyi. Ciddi bir problemi yok. Sağ ayak bileğinde küçük bir kırık var. Onun dışında ezilme ve yaralanmaları var. Genel olarak ciddi bir problemi yok. Takibe devam edeceğiz" dedi.

Rektör Yardımcısı Mehmet Emin Aydın'ın kolunda, sürücü Ramazan Özcan'ın ise bel omurlarının ikincisinde kırık tespit ettiklerini ifade eden Koçak, hayati tehlikelerinin bulunmadığını kaydetti.

Ramazan Özcan idaresindeki 42 AA 004 plakalı makam aracı, Ereğli-Adana karayolunun 17. kilometresinde lastiğinin patlaması sonucu yoldan çıkarak devrilmiş, kazada Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ile sürücü Ramazan Özcan yaralanmıştı.

Muhabir : Ahmet Akbıyık

Yayıncı : Ahmet Kayır - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rektör Şeker'in Makam Aracının Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement