Reyhanlı'daki Patlamalar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Reyhanlı'daki Patlamalar

11.05.2013 18:21

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın Tekirdağ'da gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Gençlik Şöleni iptal edildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın Tekirdağ'da gerçekleştirilmesi planlanan AK Parti Gençlik Şöleni iptal edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Şöleni'nin 12.'sinin yarın Tekirdağ Namık Kemal Stadyumu'nda yapılmasının planlandığını hatırlattı.

Çelik, şunları kaydetti:

"AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı bu program, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen müessif olaydan dolayı iptal edilmiştir. Bu vesileyle söz konusu olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz." - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Reyhanlı'daki Patlamalar - Son Dakika


Advertisement