Reyhanlı Saldırısını Planlayanın Öldürüldüğü İddiası - Son Dakika
Güncel

Reyhanlı Saldırısını Planlayanın Öldürüldüğü İddiası

Reyhanlı Saldırısını Planlayanın Öldürüldüğü İddiası

ÖSO'nun, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde 52 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının planlayıcısı Mihraç Ural'ı öldüğü iddiaları güçleniyor.

25.03.2014 11:56  Güncelleme: 12:24

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde 52 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırının planlayıcısı olduğu anlaşılan ve Hatay'a sınır olan Lazkiye'de yaşayan  'Acilciler' adlı terör örgütü lideri 57 yaşındaki Mihraç Ural'ın, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) üyelerinin açtığı ateşte öldüğü iddiaları güçleniyor.

3 ADAMIYLA BİRLİKTE ÖLDÜRÜLDÜ

Sınırımıza gelen haberlerde, cuma günü ÖSO üyelerinin Suriye'nin Keseb Sınır Kapısı'nı almak için rejim askerleri ile ÖSO askerleri arasında çıkan çatışmada Mihraç Ural'ın rejim askerlerine destek verdiği ve bu sırada 3 adamıyla birlikte öldüğü öne sürülürken, bu iddia ÖSO üyeleri arasında sevinçle karşılandı.

52 İŞİNİN YAŞAINI YİTİRDİĞİ BOMBALI SALDIRININ PLANLAYICISI

Türkiye sınırına yakın bir bölgede Suriye rejimi tarafından korunarak yaşayan Mihraç Ural'ın adı en son Reyhanlı'da 52 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıların planlayıcısı olduğu iddiasıyla gündeme gelmişti.

Hatay doğumlu olan Ural'ın örgütünün Reyhanlı patlamasına kadar, Türkiye'de son dönemde bilinen bir eylemi bulunmuyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Reyhanlı Saldırısını Planlayanın Öldürüldüğü İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • cengiz bayraktar: chp nin çok zoruna gitmiştir 12 7 Yanıtla
  • Gycel: Başbakan'ın 52 kişinin ölümünün ardından direkt yurtdışına gitmesi daha fazla zoruna gitmiştir tüm sağ duyuluların! 8 9 Yanıtla
  • hasan: öldümü yoksa delileri yok etmek icin yokmu edilidi cünkü konusursa tayipin el kaideci akrabalari cikar ondan kimsenin suhpesi yok 6 6 Yanıtla
  • siyaset mantığın dışına çıktı: chp nin zoruna gitmiştir diyen arkadaş.. mit ve akp nin desteklediği güçlerin yapmış olduğu bir bir katliamın failinin öldürülmesi chp nin zoruna neden gitsin.. bunu bir bdp li olarak soruyorum... bu kadar varsayımla siyaset yapanlar neden acaba kesin kanıt olan kasetlerin doğruluğuna inanmıyor.. 7 4 Yanıtla
  • shezoo: gitmez mi 2 1 Yanıtla

Advertisement