Rixos Taksim'e Yıldız Yağıyor - Son Dakika
Güncel

Rixos Taksim'e Yıldız Yağıyor

Rixos Taksim\'e Yıldız Yağıyor

Galatasaray'ın Hollandalı Yıldızı Wesley Sneijder'in eşinin daveti üzerine İstanbul'a gelen pek çok ünlü Rixos Taksim'de konaklayacak.

21.05.2013 16:32  Güncelleme: 16:41

Hilton Kardeşler ile Banderas çifti Rixos Taksim'de…

20 – 22 Mayıs tarihlerinde konaklayacak misafirlerin arasında Paris Hilton'la kardeşi Conrad Hilton ve Banderas ailesi de var

Galatasaray'ın Hollandalı Yıldızı Wesley Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nun www.lidyana.com'a tasarladığı takı koleksiyonunun tanıtımı için vereceği davete katılacak olan Paris Hilton ve Antonio Banderas'ın da dahil olduğu birçok ünlü isim Rixos Taksim'de kalacak. 21 Mayıs salı günü Reina'da düzenlenecek geceye Paris Hilton, kardeşi Conrad Hilton'la katılacak. Partinin diğer ünlü davetlileri ise Antonio Banderas ile eşi Melanie Griffith ve Victoria Beckham...

Wesley Sneijder bu özel gecenin kusursuz olmasını isteyen eşi için hiç bir harcamadan kaçınmıyor. Ünlü futbolcu, davetlileri İstanbul'a getirmek için 6 özel uçak kiraladı.

Paris Hilton ve Antonia Banderas'a özel Boğaz manzaralı Penthouse

Davetin en önemli konukları olan Paris Hilton ve Antonio Banderas ve eşi Melanie Griffith için Rixos Taksim'in boğaz manzaralı Penthouse'ları ayrıldı. Davetin bir diğer önemli ismi Dünya Kick Box şampiyonu Gökhan Saki de otelin kral dairesi Grand King Suite'de kalıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Rixos Taksim'e Yıldız Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement