Rize'de İki Eltiye Çarpan Üniversiteli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Rize'de İki Eltiye Çarpan Üniversiteli Tutuklandı

Rize\'de İki Eltiye Çarpan Üniversiteli Tutuklandı

Rize'de iki eltiye otomobiliyle çarpan 21 yaşındaki Samet T., tutuklandı.

04.05.2013 15:05  Güncelleme: 15:40

Rize'de yolda yürürken otomobiliyle çarptığı iki eltiden 41 yaşındaki Zemzem Karali'nin ölümüne, 40 yaşındaki Meryem Karali'nin de ağır yaralanmasına neden olan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Samet T., tutuklandı.

Kaza, Kavaklı Mahallesi yolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Samet T. yönetimindeki 53 KA 889 plakalı otomobil, iddiaya göre, hız sonucu kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarında yürüyen Zemzem Karali ile eltisi Meryem Karali'ye çarptı. İki kadını altına alıp sürükleyen araç, yaklaşık 70 metre gittikten sonra durabildi. Kazada, Zemzem Karali olay yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan Meryem Karali ise Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 çocuk annesi Meryem Karali'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Kazada can veren 2 çocuk annesi Zemzem Karali ise Güneysu ilçesi Ballıdere Köyü'nde toprağa verildi.

Olay yerinden koşarak ayrılan ve Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim olan sürücü Samet T., Rize Adliyesi'ne çıkarıldı. Cumhuriyet savcısının tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği Samet T., tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine konuldu. Samet T., araç sollamaya çalıştığı sırada kazanın meydana geldiği yönünde ifade verdi. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize'de İki Eltiye Çarpan Üniversiteli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement