Rus Milyarderin Yüzen Sarayı Marmaris'e Demir Attı - Son Dakika
Güncel

Rus Milyarderin Yüzen Sarayı Marmaris'e Demir Attı

Rus Milyarderin Yüzen Sarayı Marmaris\'e Demir Attı

Muğla'nın Marmaris ilçesine, Rus iş adamı Süleyman Kerimov'a ait 'ICE' isimli lüks yat demir attı. Rus milyardere ait yüzen saray 160 milyon dolar değerinde.

03.10.2014 20:24  Güncelleme: 11:23

Rus İş adamı Süleyman Kerimov'a ait 'ICE' isimli lüks yat Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne demirledi.

EŞİ VE AKRABALARIYLA GELDİ

Rusya'da değerli maden çıkarma şirketi bulunan ve 12 milyar dolar servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında gösterilen 48 yaşındaki Dağıstan uyruklu Rus işadamı Süleyman Kerimov'a ait 'ICE' isimli mega lüks yatı Marmaris Körfezi'ne geldi. Yat Limanı önüne kadar gelen lüks yat, çekici yardımıyla Deniz Gümrük Kapısı önündeki limana demir attı. Yatta Rus milyarder Süleyman Kerimov, eşi Firuza Kerimov ile akrabalarının bulunduğu öğrenildi.

DÜNYANIN EN DEĞERLİ 100 YATI ARASINDA

Marmaris Gümrük Kapısı Limanı'na akaryakıt, yiyecek ve gıda takviyesi sonrası lüks yatın iki gün sonra Yunan adalarına mavi tura çıkacağı belirtildi. 2005 yılında yapılan yenileme ile 160 milyon dolar değer biçilerek dünyanın en değerli 100 yatı arasında gösterilen yüzen sarayın üzerinde helikopter, yüzme havuzları, mini denizaltı, sağlık havuzu, 20 personel ve 12 misafirin kalabileceği suit kabinler bulunmakta. Lüks yat, limana demir attıktan sonra personelin yoğun temizlik çalışması yaptığı görüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rus Milyarderin Yüzen Sarayı Marmaris'e Demir Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • HataySpor: Bu adam Azeri. ve zengin azerilerin hepsi Yaitirimlari kendi ulke disina yapiyor. Ne gariptir ki Azerbaycandakiler 300-350 Az kazanarak gecimlerini surdurmeye calisiyor. Halk parasizliktan disari atamazken bazilari disardan cikmiyor. . 7 1 Yanıtla

Advertisement