Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması

03.05.2018 14:18

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, "Türkiye genelinde en az 500 bin imza toplamak istiyoruz.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, "Türkiye genelinde en az 500 bin imza toplamak istiyoruz. Diyarbakır olarak da sadece teşkilat çalışmalarımızla 10 bin imza toplamayı hedefliyoruz." dedi.

Başkan Bozan, partisinin il binasında yaptığı açıklamada, Saadet Partisinin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ülkenin ve milletin bekası için aday olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza gerektiğini anımsatan Bozan, şöyle konuştu:

"Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza gerekmektedir. Buna rağmen Türkiye genelinde en az 500 bin imza toplamak istiyoruz. Diyarbakır olarak da sadece teşkilat çalışmalarımızla 10 bin imza toplamayı hedefliyoruz. 4-9 Mayıs tarihleri arasında, memur, işçi, emekli tüm vatandaşlarımız, kimlikleriyle şahsen ilçe seçim kurullarına gidip imza atacaklardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Bozan Açıklaması - Son Dakika


Advertisement