32 Yaşındaki Genci Sabaha Karşı Evinden Alıp Öldürdüler - Son Dakika
Güncel

32 Yaşındaki Genci Sabaha Karşı Evinden Alıp Öldürdüler

32 Yaşındaki Genci Sabaha Karşı Evinden Alıp Öldürdüler

Antalya'da sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yatağından kaldırılıp sokağa çıkarılan 32 yaşındaki Özgür Yıldız, bıçaklanarak öldürüldü.

09.03.2015 14:34  Güncelleme: 16:59

Antalya'da sık sık uyuşturucu operasyonlarının yapıldığı Zeytinköy Yeşildere Mahallesi'nde 32 yaşındaki Özgür Yıldız sabaha karşı kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yatağından kaldırılıp sokağın ortasında bıçaklanarak öldürüldü.

SON SÖZÜ "AĞABEY YARDIM ET" OLDU

Olay, dün sabah Muratpaşa İlçesi Yeşildere Mahallesi 1168 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre saat 04.00 sıralarında Yıldız'ın annesi ve yeğeniyle birlikte kaldığı gecekondunun kapısı çalındı. Kapı sesiyle yatağından kalkan Özgür Yıldız'ı, karşısındaki kişi konuşmak için dışarı çağırdı. Evden çıktıktan kısa süre sonra "Ağabey yardım et" diye çığlık atan Yıldız, sokakta kanlar içinde bulundu.

ANNESİ 'KOAH' HASTASIYDI

Kardeşinin bağırması üzerine sokağa fırlayan Neşet Yıldız ile oğlu Can Yıldız, durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Yıldız, yaşamını yitirdi. KOAH hastası yatalak annesi Sümbül Yıldız'ın son vedasını yapmasının ardından cenaze, Doğuyaka Mahallesi'ndeki Zeytinköy mezarlığında toprağa verildi.

"POLİS BİBER GAZI SIKTI"

Kardeşini kanlar içinde bulduğunu söyleyen Neşet Yıldız, "Kardeşimi evden dışarı çıkarıp bıçaklıyorlar. Bu canilerin yakalanmasını istiyoruz" dedi. Özgür Yıldız'ın dayısı Ali Büyüktosun ise yeğeninin feryadıyla sokağa fırladıklarını belirterek, "Sokağa çıkınca yeğenim 'Dayı beni kurtar' diye bağırıyordu. Hemen 155'i aradık. Üç polis ekibi geldi. Ama ambulans yoktu. Ambulas gecikince mahalleliyle polis arasında arbede çıktı. Polis biber gazı sıktı" dedi.

UYUŞTURUCU İDDİASINI REDDETTİ

Yeğeninin kimler tarafından neden bıçaklandığını bilmediklerini de söyleyen Büyüktosun, bu olayın uyuşturucudan kaynaklandığına ilişkin iddiaların doğru olmadığını söyledi. Cinayetin neden ve kimler tarafından işlendiğini tespit etmenin polisin görevi olduğunu belirten Büyüktosun, cinayetin üç kişi tarafından işlenmiş olabileceğini söyledi.

"BENİM OĞLUM GÖRDÜ"

Büyüktosun, "Benim evimin arkasından sabaha karşı üç kişi geçiyor, ikisi yolun bir tarafında beklerken, diğeri Özgür Yıldız'ı evinden çağırıp yola çıkartıyor. Bunları benim oğlum görüyor. Emniyetten bizim isteğimiz bu kişilerin bulunup adalete teslim edilmesi" dedi.

"AMBULANS OLAY YERİNE 10 DAKİKADA GELDİ"

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'nden, ambulansın olay yerine geç intikal ettiğine ilişkin iddialarla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, 112'ye yapılan çağrıyla olay yerine intikal süresinin toplamının 10 dakika olduğu belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 32 Yaşındaki Genci Sabaha Karşı Evinden Alıp Öldürdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • !!!: insanları tipine göre mi yargılıyorsunuz siz? bir insan çirkin diye ölmeyi mi hak ediyor yani? alın o zaman elinize tabancayı tipini beğenmediklerinizi vurun 11 17 Yanıtla
  • can: tipe bak dayılık ha 18 3 Yanıtla
  • SEDAT: Aslında söylenecek çok söz yok ellerindeki dövmeler ve tesbih az çok anlatıyor olayın nedenini anne uyuşturucu ile işi yok demiş de sizin evladınızdan haberiniz yokki ne kullandığından haberiniz olsun pisliğe bulaşana pislik bulaşır bu hep böyledir 19 2 Yanıtla
  • izmirli: bu olaylarin tümü akp nin eseri mayis da defolup gitseler türkiye ye huzur ve güvence gelecek tabi kimileri de yargi önünde hesap da verecek 10 10 Yanıtla
  • D€m€T : Allah rahmet eylesin. 10 4 Yanıtla
  • Musti: Acımam bile 10 1 Yanıtla
  • hkoç: Etme bulma dünyası 3 6 Yanıtla
  • Tek TÜRK: Yazzık Allah aylesine sabır versin sonuçta ölen bir Can bir insan.. 8 1 Yanıtla
  • serkan: antalya zeytinkoy hepsi eroin kokain esrar hap ne desen var . alanyadan kemerden hepside uyusturucuyu ordan aliyorlar tam pislik bir yer 7 0 Yanıtla
  • rahat adam: bu adam zaten torbacılıktan içeri girmişti ?? koğuş arkadaşımdı 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement