Sabit Semt Pazarları Geliyor - Son Dakika
Güncel

Sabit Semt Pazarları Geliyor

Sabit Semt Pazarları Geliyor

Timur Koç, Akse'de pazarcıları dinledi.

26.02.2014 15:03

CHP Çayırova Belediye başkan Adayı Timur Koç, Akse Mahallesi, Çağdaşkent'te kurulan semt pazarını ziyaret ederek, hem pazarcılar hem de vatandaşlarla sohbet etti. Koç, sıkmadık el bırakmadığı pazarda, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Koç'a belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Pazarcıları tek tek dolaşıp, işlerini ve sıkıntılarını soran Timur, Çayırova'ya ilişkin öncelikli çözülmesini istedikleri sorunları onların gözünden de dinlemek istediğini söyledi. Koç, pazarcıların anlattıklarını tek tek not etti.

Pazar yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet eden Koç, göreve geldiklerinde yapacakları işler hakkında bilgiler verdi. Başta işsizlik, konut sıkıntısı, ulaşım, doğalgaz, imar gibi birikmiş sorunları çözeceklerine dair sözler verdi.

HEM PAZARCI HEM VATANDAŞ MEMNUN OLACAK

Koç, bu arada bir de müjde verdi. Koç,"Hayata geçireceğimiz "Sabit Semt Pazarları Projesi" ile tüm Çayırova'nın bereketi artacak. Pazarcılar Odası ile işbirliği içinde, hem pazarcılar hem vatandaşların kazançlı çıkacağı çalışmalar yapacağız. Hiç bir pazarcı mağdur edilmeyecek. Üstelik birçok Çayırovalı iş sahibi olacak. Taze meyve ve sebzeye ulaşmak kolaylaşacak. Esnafımızın yüzü gülecek. Mutfaklara daha hesaplı alışveriş imkanı doğacak. Gençlerimize yeni iş olanağı yaratılacak."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabit Semt Pazarları Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement