Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'e 2012 yılı En İyi Pazarlama Ödülü - Son Dakika
Güncel

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'e 2012 yılı En İyi Pazarlama Ödülü

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret\'e 2012 yılı En İyi Pazarlama Ödülü

Güney Kore'li üretici Ssangyong, 2013 Global Distribütörleri Toplantısı'nı Güney Kore'nin Jeju Adası'nda gerçekleştirdi.

07.09.2013 11:08  Güncelleme: 11:24

2/4 Eylül tarihlerinde yapılan toplantıda, Ssangyong'un tüm dünyada 2012 ve 2013 yıllarındaki gelişimi değerlendirildi.

Yapılan toplantıda Şahsuvaroğlu Dış Ticaret, Türkiye Distribütörü olarak dünyanın en iyi pazarlama yapan Ssangyong Distribütörü ödülünü aldı. Törende Şahsuvaroğlu Dış Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şahsuvaroğlu ödülü Ssangyong Başkanı YOO-IL LEE'nin elinden aldı. "Ödülü almaktan dolayı son derece mutlu olduğunu" belirten Şahsuvaroğlu, "markaya yatırım yapmaya ve agresif bir şekilde pazarlama çalışmalarına devam edeceklerini" belirtti.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret 2007 yılından itibaren yaptığı 300 milyon doların üzerindeki plaza yatırımı ile dikkatleri üzerinde toplamayı başarmıştı.

Mahindra & Mahindra ile 2011 yılında gerçekleşen birleşmeden sonra, üretimini hızla arttıran Ssangyong, ürün gamındaki yenileme ve eklemeler ile bulundukları pazarlardaki satış adetlerini yükseltmeye başladı.

2013 yılı 3. çeyreğinde Yeni Rodius'u pazara sunan üretici, tüm pazarlardan gelen ekstra talepler için 2 vardiya çalışmaya başlayarak üretim bandını da arttırdı. Rodius hem karoseri hem de motor teknolojisindeki yenilemeler ile bulunduğu segmentte fark oluşturdu. 7 kişilik olmak üzere E4 segmentinde bulunan otomobil, ülkemizde de bulunduğu segmenti, pazara girişi ile beraber domine etmeyi başardı.

Türkiye'de Şahsuvaroğlu Dış Ticaret tarafından ithal edilen Güney Kore'li marka, Rodius haricinde pick-up segmentinde Korando Sports, C7 segmentinde Korando ve E7 segmentinde Rexton ile temsil ediliyor.

Şahsuvaroğlu Dış Ticaret 26 bayisi, 38 servisi ile Ssangyong markasını müşterileri ile buluşturuyor. % 100 yedek parça bulunurluğunu garanti eden ithalatçı firma, Türkiye'de ilk defa uygulanan, geri alım garantisi ile, müşterilerine otomobillerini teslim aldıkları sırada, aracı 4 yıl süre ile sabit periyotlarda satın alacakları fiyatları taahhütname ile veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'e 2012 yılı En İyi Pazarlama Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement