Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde R.K. kendisine ucuz fiyattan satılan ve külçe sandığı altınların sahte olduğunu fark edince dolandırıldığını söyleyerek polise şikayetçi oldu.
Olay, sabah saatlerinde ilçenin Fırat Mahallesi'nde meydana geldi. Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen R.K., tanımadığı 2 kişi tarafından dolandırıldığını söyleyerek şikayetçi oldu. 5 bin 500 lirasını dolandıranların bulunmasını isteyen R.K., başından geçen olayı şöyle anlattı:
"Yolda yürürken tanımadığım 2 kişi yanıma geldi ve adres sordu. Adresi kendilerine tarif ettim. Bu sırada aralarında altın satışına ilişkin konuşmaya başladılar. Ben de merak edip konuşmaya dahil oldum. Değerinin çok yüksek olduğu söylenen 3 adet külçe altını 5 bin 500 liraya bana sattılar. Paralarını ödedikten sonra külçe altınları ilçe merkezinde kuyumculara satmak isteyince sahte olduklarını anladım. Beni dolandıran iki kişiden davacı ve şikayetçiyim."
Polis, dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturma başlatırken, ilçede son zamanlarda aynı yöntemle 4 vatandaşın daha mağdur edildiği bildirildi. - Şanlıurfa/ Siverek
Son Dakika › Güncel › Sahte Külçe Altınla Dolandırdılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.