Sakarya'nın Gelini Yeni Bakan İslam'ı Memleketınde Böyle Karsıladılar - Son Dakika
Güncel

Sakarya'nın Gelini Yeni Bakan İslam'ı Memleketınde Böyle Karsıladılar

Sakarya\'nın Gelini Yeni Bakan İslam\'ı Memleketınde Böyle Karsıladılar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam bakan olduktan sonra Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün onuruna verdiği yemekten sonra 2.kez Adapazarı'na geldi.

11.01.2014 17:03

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam bakan olduktan sonra Sakarya Valisi Mustafa Büyük'ün onuruna verdiği yemekten sonra 2.kez Adapazarı'na geldi. Bir grup partilinin, araçlarıyla oluşturduğu konvoy eşliğinde AK Parti Sakarya İl Başkanlığı önüne gelen İslam için görevine yeni başlamasından dolayı kurban kesilmek istendi. Ancak İslam kurbanın kesilmesini istemedi.

Daha sonra partililere seslenen İslam Sakarya için övgü dolu sözlerle 'Sakarya Türkiye'nin incisidir. Bu incinin korunması ve kıymetini bilinmesi için elimizden geleni gösterecegiz. Millet, ümmet ve dünyamızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz diye konuştu.

İslam, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü Belki çetin bir boğaz aşıyoruz ama geçmiş 12 yılı hatırlayın. Bundan çok daha çetin boğazları aştık, çok daha engin sularda, ateşten denizlerde mumdan kayıklarla yüzdük, geçtik. Bunu da başaracağız inşallah. Kalbimizi birbirimize açalım, tevazuyla hareket edelim, işimizi bilelim. dedi.

Daha sonra AK Parti Sakarya İl Teşkilatında beraberinde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olduğu halde partililere seslenen İslam'ın Sakarya ziyareti sırasında polisin, diğer bakan ziyaretlerinden farklı olarak, aşırı güvenlik önlemleri aldığı dikkatlerden kaçmadı. Bakan İslam'ın etrafında bir koruma ordusu dikkat çekerken cep telefonları için sinyal kesici jammerlarda konvoyda yer aldı.

Bakan İslam'ın ziyaret programında olan yerlerdeki araçlar kaldırıldı parklara izin verilmedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya eski milletvekillerinden avukat Nadir Latif İslam'ın oğlu Cihangir İslam ile evli.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'nın Gelini Yeni Bakan İslam'ı Memleketınde Böyle Karsıladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement