Sakarya'nın Okçusu Mehmet Şehit Düştü - Son Dakika
Güncel

Sakarya'nın Okçusu Mehmet Şehit Düştü

Sakarya\'nın Okçusu Mehmet Şehit Düştü

Eruh - Şırnak arasında yol güvenliğini sağlayan askerlere yönelik teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Sakarya'nın Söğütlü llçesi'de yaşanan ve aynı zamanda başarılı bir okçu olduğu belirlenen 21 yaşındaki Mehmet Kıran'ın kendi adını...

27.06.2012 14:44

Eruh - Şırnak arasında yol güvenliğini sağlayan askerlere yönelik teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Sakarya'nın Söğütlü llçesi'de yaşanan ve aynı zamanda başarılı bir okçu olduğu belirlenen 21 yaşındaki Mehmet Kıran'ın kendi adını verdiği babası Mehmet Kıran, oğlunun şehit haberini alınca yıkıldı. Güçlükle ayakta duran baba 'Bunları Ankara'nın ortasında asmalı' diye bağırdı.. Siirt'in Eruh İlçesi'nden Görendoruk Köyü Jandarma Karakolu'na gitmekte olan askerlere PKK'lı teröristlerin pusu kurması sonucu 7.5 aylık asker piyade er Mehmet Kıran da şehit düştü. Sakarya'nın 125'nci şehidi olan Mehmet Kıran'ın şehit haberi bu sabah saatlerinde askeri yetkililer tarafından Söğütlü İlçesi'ndeki evine gelen askeri yetmililer tarafından verildi.

Ambulans ve askeri araçların evine geldiğini gören 21 yaşındaki Şehit Mehmet Kıran'ın kendi adını taşıyan babası Mehmet Kıran bir anda yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan babayı askeri yetkililer güçlükle teskin etmeye çalıştı. Şehit annesi Rahime Kıran da gözyalarına boğulurken şehit evinde ağıtlar yükseldi. Aslen Trabzonlu olan Kıran ailesinin bir süre önce Sakarya'ya geldiği 4'ü erkek 7 çocukları olduğu belirtildi.

Sakarya'da okçuluk sporu yaptığı da belirlenen Şehit Mehmet Kıran'ın 3 gün önce ailesini arayarak görüştüğü belirtildi. Şehit Mehmet kıran yarın Söğütlü İlçesinin Orta Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sakarya'nın Okçusu Mehmet Şehit Düştü - Son Dakika


Advertisement