Salcano Mtb Cup Arnavutköy'de Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Salcano Mtb Cup Arnavutköy'de Yapıldı

Salcano Mtb Cup Arnavutköy\'de Yapıldı

Emin MÜFTÜOĞLU DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDAKİ KADAR GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU Bu yıl 4.'sü düzenlenen Salcano Dağ Bisikleti Şampiyonası (MTB Cup) Arnavutköy'de yapıldı.

14.09.2014 19:52

Emin MÜFTÜOĞLU DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDAKİ KADAR GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU

Bu yıl 4.'sü düzenlenen Salcano Dağ Bisikleti Şampiyonası (MTB Cup) Arnavutköy'de yapıldı. Arnavutköy Belediyesi ve Salcano'nun sponsorluğunda düzenlenen şampiyonada 10 ülkeden sporcular mücadele etti.

Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül yarıştan sonra yaptığı açıklamada, Salcano bisiklet olarak bu yarışın içinde olmaktan ve önderliğini yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Akgül sözlerini şu şekilde sürdürdü Burada Arnavutköy Belediyesi'nin çabalarını görmezden gelmemeliyiz. Gerçekten son 4 yıldır bisiklet sporuna büyük destek veriyor ve Türkiye çapında bisiklete en büyük desteği veren, bu spora en büyük yatırımı yapan belediyelerden birisi. Burada bir Türkiye Şampiyonası yapıldı gerçekten her şey çok güzeldi. Umuyorum ki Salcano Mtb Cup ileride Salcano Dünya kupası ve Avrupa Kupası'nı yapabileceğimiz bir şekile dönüşür. Buradaki diğer bir güzel konu İranlı ve İsrailli sporcular beraber yarıştılar. Gerçekten sporun bütün politikalar dışında kardeşlik getiriyor olması anlamında da bu çok önemli

EMİN MÜFTÜOĞLU DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDAKİ KADAR GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ise yaptığı açıklamasında, Çok güzel bir organizasyon oldu. Burada Gençlik ve Spor Bakanlığı, Arnavutköy Belediyesi ve Bisiklet Federasyonu olarak Uluslararası bir organizasyonu daha bitirmenin huzuru var. Sporcularımız gayet iyi yarıştılar. Bu bir Olimpiyat puan yarışıydı. Burada puanları aldı sporcularımız. 10 ülkeden çok kaliteli sporcular vardı. Geçen hafta dünya şampiyonasındaydım, burada düzenlenen etkinlik Dünya Şampiyonası'ndaki kadar güzel bir organizasyon oldu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Salcano Mtb Cup Arnavutköy'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement