Salihlili Askerin Sır Ölümü - Son Dakika
Güncel

Salihlili Askerin Sır Ölümü

Salihlili Askerin Sır Ölümü

Salihlili asker Zeki Alğın, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Beyyurdu Köyü Üs Bölgesi'ndeki karakolda, silahından çıkan kurşunla ölü bulundu.

22.07.2012 16:45

Salihlili asker Zeki Alğın, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Beyyurdu Köyü Üs Bölgesi'ndeki karakolda, silahından çıkan kurşunla ölü bulundu.

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Mersindere köyünde ikamet eden ve geçen Şubat ayında askere giden Piyade Onbaşı Zeki Alğın (20), dün sabah saat 08.25'de nöbet kulübesinde nöbet tuttuğu sırada silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.

Piyade Onbaşı Zeki Alğın'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu, bu sabah havayolu ile Hakkari'den İzmir'e oradan da Salihli ilçesine bağlı Mersindere köyüne getirildi. Musa- Serpil Alğın çiftinin Okan Alğın'dan sonra 2. çocukları olan Zeki Algın'ın cenazesi köye getirildiğinde yakınları ve ailesi sinir krizleri geçirdi. Alğın'ın cenazesi baba evine getirildiğinde askeri yetkililer, Alğın'ın ölüm sebebinin araştırıldığını belirtti. Saat 14.30 sıralarında Mersindere köyüne getirilen Zeki Alğın'ın cenazesi Mersindere Köyü Camisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi. Cenaze namazına Garnizon Komutanı Yüzbaşı Metin Şahin başta olmak üzere askeri personel ile çok sayıda kamu görevlisi ve vatandaş katıldı.

Arkadaşları, Zeki Alğın'ın hiçbir sorununun olmadığını belirterek, "Zeki, Şubat ayında asker oldu. Hakkari Şemdinli'ye gittiğinde sürekli bizimle irtibat halindeydi. Bize hiçbir sorununun ve sıkıntısının olmadığını söylüyordu. Askerliği seven birinin intihar etmiş olabileceğini düşünmüyoruz. Büyük ihtimalle kaza sonucu hayatını kaybetti" dediler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Salihlili Askerin Sır Ölümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement