Samandağ Atasını Andı - Son Dakika
Güncel

Samandağ Atasını Andı

Samandağ Atasını Andı

Kuşalanı Anadolu Lisesi tarafından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. Yılı Anma Töreni 10 Kasım'da Samandağ Kültür Merkezi'nde yapıldı.

10.11.2017 13:51  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşalanı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanıp sunulan anma törenine Samandağ Kaymakamı Cahit Çelik, Garnizon Komutanı Emrah Nergiz, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Cumhuriyet Başsavcısı Mutafa Sesli, Sivil Toplum kuruluşları, oda başkanları, özel kuruluşların amir, başkan ve müdürleri, merkezdeki ortaokul ve liselerin okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

Anma töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Programın Sunuculuğunu Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Zarife Düzkaya Doğru ve Kuşalanı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Seyit Camuz yaptı. Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Seher Mayadalı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleşti. Tuba Kırkıcı adlı öğrenci tarafından "Mustafa Kemal" ve Alper Gümüş Adlı Öğrenci Tarafından "Mustafa Kemal'in Gök Yazıları" adlı şiirler okundu. "Atatürk'ün Zaferleri" konulu sinevizyon gösterimi ve ardından Kuşalanı Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Müzik Öğretmeni Umut Berrak'ın Yönetiminde Hazırlamış Oldukları Müzik Dinletisi gerçekleşti. Öğrenciler tarafından "10 Kasım Ve Atatürk" Adlı Oratoryo sunuldu.

Program, Kuşalanı Anadolu Lisesi tarafından yapılan kompozisyon ve şiir dallarındaki yarışmalarda başarı sağlayan öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu.
Kompozisyon yarışmasında birinci olan 9-D sınıfından Sıla Dağ ve Şiir yarışmasında birinci olan 11-E sınıfından Buse Berfin Demir'in ödüllerini Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik verdi.

Kompozisyon yarışmasında ikinci olan 9-C sınıfından İshak Gezici ve şiir yarışmasında ikinci olan 11-G sınıfından Narin Nur Neşe'ye ödüllerini Garnizon Komutanı Emrah Nergiz verdi.
Kompozisyon yarışmasında üçüncü olan 10-C sınıfından İnci Keşan ve şiir yarışmasında üçüncü olan 9-A sınıfından Aleyna Berrak'a ödüllerini Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir verdi.

Mansiyon ödülünü almaya hak kazanan 11-C sınıfından Kadir Turunç'a da ödülünü Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Sesli verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ Atasını Andı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement