Samatya Cinayetinde Bulunan Deliller İncelemeye Alındı - Son Dakika
Güncel

Samatya Cinayetinde Bulunan Deliller İncelemeye Alındı

Samatya Cinayetinde Bulunan Deliller İncelemeye Alındı

Samatya'da Ermeni asıllı Türk vatandaşı Maritsa Küçük'ün (85) öldürülmesi olayının faili olduğu iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Nazaryan’ın duruşmasına devam edildi.

13.02.2014 15:39

Samatya'da Ermeni asıllı Türk vatandaşı Maritsa Küçük'ün (85) öldürülmesi olayının faili olduğu iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Nazaryan'ın duruşmasına devam edildi. Cinayetten bir yıl sonra ailesi tarafından evde yapılan incelemede bulunan ameliyat bıçağı ile üzeri kanlı iki örtünün incelenmesine karar verildi.

İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık Murat Nazaryan ile Maritsa Küçük'ün çocukları Bayizar Midilli, Zadik Küçük ve Yaşar Küçük hazır bulundu. Ceza ehliyetinin olup olmadığının tespit edilmesi için Adli Tıp Gözlem İhtisas Dairesi'ne gönderilen ve burada 2 hafta gözlem altında kalan Murat Nazaryan hakkındaki rapor ve dava dosyası mahkemeye gelmediği açıklandı.

Küçük ailesinin avukatı Eren Keskin Küçük'ün evinde bulunan ameliyat bıçağını mahkemeye sunarak, üzerinde parmak izi incelemesi yapılması talebinde bulundu.

Duruşma söz alan maktule Maritsa Küçük'ün kızı Bayizar Midili tutuklu sanığı göstererek, "'Bu şahıs kimseyi tanımıyorum' diyor. Üç kişinin kendisini içeri aldığını söyledi. Bu şahıs o çete ile iş birliği yapıyor. Neden benim annemi çırılçıplak soyup nefret ve kinle, bıçak darbeleri ile öldürdünüz. Hepinizi bir ana doğurdu. Hepimiz ilaçlarla ayakta duruyoruz. Biz annemizi geri getiremeyiz ama kanı yerde kalmasın. Adaletin yerine gelmesini istiyoruz" dedi.

Mahkeme heyeti, Maritsa Küçük'ün yatak odasında ailesi tarafından bulunan iki örtünün Adli Tıp Kurumuna gönderilerek dosyada bulunan vücut izi ve kan örnekleri ile karşılaştırılmasına hükmederek evde bulunan ameliyat bıçağının İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kriminal Laboratuvarı'na gönderilerek parmak izi incelemesinin sanık ve arşivdeki parmak izleri ile karşılaştırılmasına karar verdi. Sanık Murat Nazaryan'ın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkemeye heyeti duruşmayı erteledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samatya Cinayetinde Bulunan Deliller İncelemeye Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement