Samatya Saldırganı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Samatya Saldırganı Tutuklandı

Samatya Saldırganı Tutuklandı

Samatya'da Ermeni kökenli bir kadının bıçakla öldürülmesi ve 4 kadına saldırı olayının zanlısı tutuklandı.

04.03.2013 18:48

Samatya'da Ermeni kökenli bir kadının bıçakla öldürülmesi ve 4 kadına saldırı olayının zanlısı tutuklandı.

Samatya'da özellikle yaşlı kadınlara yönelik kesici aletlerle gerçekleştirilen saldırılara ilişkin soruşturmada bugün Murat N. gözaltına alındı. Yaşlı kadınları hedef alan saldırıların faili olduğu belirtilen Murat N., emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Soruşturmayı yürüten Savcı Osman Tanatan'a ifade veren Murat N. daha sonra tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemede sorgusuna devam edilen şüpheli Murat N. kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fatih'te 1 Kasım 2012'de Gönül A. adlı kadın, arkasından yaklaşan bir kişi tarafından önce darp edilmiş sonra gaspa uğramıştı. 28 Kasım 2012'de de Fatih'te saldırıya uğrayan ve üzerinde ziynet eşyaları alınan Tuivant A. (87) isimli Ermeni asıllı Türk vatandaşı da bir gözünü kaybetmişti.

Şişli'de 17 Aralık 2012'de elektrikçi olduğunu söyleyerek Vehbiye Ö.'nün (80) eve giren şahıs kadının boğazı falçatayla kesmiş, 28 Aralık 2012'de ise Samatya'da Maritsa Küçük (85) adındaki Ermeni asıllı Türk vatandaşı, tek başına yaşadığı evinde öldürülmüştü. Küçük'ün üzerindeki ziynet eşyalarının alındığı tespit edilmişti. Fatih'te 22 Ocak'ta da Sultan A. (83) adlı kadın evine girerken bıçaklı saldırıya uğramış, zanlı kaçarken kadın olaydan yaralı olarak kurtulmuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Samatya Saldırganı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement