Şamdan Balkan Seferinde - Son Dakika
Güncel

Şamdan Balkan Seferinde

Şamdan Balkan Seferinde

Türkiye'de ve Uluslararası arenada olağanüstü başarılara imza atan Gebze Şamdan Spor Kulübü, ülkemizi Sırbistan'da yapılacak Balkan Karate Şampiyonası'nda temsil edecek.

28.03.2013 17:05  Güncelleme: 17:18

Balkan Karate Şampiyonası bugün Kragujevac kentinde start alıyor. Şamdan Spor kulübünden 8 sporcumuz şampiyonada Altın madalya için Milli formayla mücadele edecek. Temsilcimizde tek hedef kürsünün zirvesine çıkarak, bayrağımızı göndere çekmek.

MİLLİ TAKIMDA 8 GEBZELİ SPORCUMUZ

Şampiyonada Karate Yıldız Bayan Milli takımının 10 sporcusundan 8'i Gebzeli. Geçtiğimiz aylarda yapılan Türkiye Şampiyonalarında başarılı olarak Milli Formayı giymeye hak kazanan başarılı sporcularımız madalyalarla dönmek istiyor. Geçtiğimiz yapılan Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi 7 Madalya kazandıran başarılı temsilcimiz bu yıl da Türkiye'nin gururu olmak istiyor. Sporcularımız Milli Takım kafilesiyle birlikte Sırbistan'a giderken, Teknik direktör Adnan Şamdan'da sporcularını yalnız bırakmamak için dün kendi imkanlarıyla Sırbistan'a gitti. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten teknik direktör Şamdan, "Sporcularımız en iyi şekilde mücadele ederek ülkemize madalya kazandıracaklardır. İyi bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ülkemizin zirvede olmasını istiyoruz." Dedi. Müsabakada milli formayla Gebze'yi temsil edecek sporcularımız: Meryem Mazlum, Elif Kuzu, Sevcan Uçar, Beyza Coşkun, Kevser Demirtürk, Ayca Düzgel, Hatice Başkaya, Aleyna Can.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şamdan Balkan Seferinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement