Şampiyonların Okulu Gaziantep Lisesi - Son Dakika
Güncel

Şampiyonların Okulu Gaziantep Lisesi

Şampiyonların Okulu Gaziantep Lisesi

Son dönemlerde sosyal ve sportif alanlarda göstermiş olduğu başarıları ile dikkat çeken Gaziantep lisesi öğrencileri ödüllendirildi.

21.03.2013 16:39

Ödüller Gaziantep il milli eğitim müdürü Ekrem SERİN, şube müdürleri Ahmet TUNÇ, Mustafa UZUN'un katıldığı törende verildi.

Son dönemlerde sosyal ve sportif alanlarda göstermiş olduğu başarıları ile dikkat çeken Gaziantep lisesi öğrencileri ödüllendirildi. Ödüller Gaziantep il milli eğitim müdürü Ekrem SERİN, şube müdürleri Ahmet TUNÇ, Mustafa UZUN'un katıldığı törende verildi.

Gaziantep Lisesi konferans salonunda düzenlenen törende konuşan Gaziantep il milli eğitim müdürü Ekrem SERİN "Gaziantep ismi ile özdeşleşmiş Gaziantep Lisesi'nin sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki göstermiş olduğu başarılar bizi gururlandırmaktadır. " dedi.

İl genelindeki Çanakkale ve şehitleri anma programını büyük başarı ile sunan öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden SERİN öğrencileri, etkinlikte göstermiş oldukları başarıdan dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Liseler arası futbol müsabakalarında yarı finale çıkan Gaziantep Lisesi futbol takımına başarılarından dolayı teşekkür eden Ekrem SERİN Gaziantep için bir gurur vesilesi olduklarını belirtti.

Oryantring te İl birincilikleri kazanan Fatma YİĞİT, Yavuz KILIÇ, Tuba ATTAR, Betül Kübra ÇEREZOĞLU, Nusret PAÇAL, Mustafa ATEŞ'e madalyaları ve hediyeler verildi..

Türkiye genelinde Engelliler arası düzenlenen müsabakalarda Altın madalya kazanan ve Milli Takımda ülkemizi temsil edecek olan Atletizim de Mehmet KILINÇPARLAR, Uzun atlamada Mehmet TUNÇ. Gülle atmada Öznur ALIMUR 'a hediyeleri verildi.

Yüzme dalında Güneydoğu rekorunu kırarak Türkiye 2. liği alan ve milli takım kampına çağrılan Atilla BABACAN 'a madalyaları ve hediyeleri verildi.

Başarılı olan öğrencilere MP3 çalar ve www.hizlioku.web.tr tarafından interaktif hızlı okuma kursu hediye edildi.

Masa Tenis dalında dereceye giren Gaziantep Lisesi Takımı öğrencilerinden İsmail YILDIRIM, Muhammed YILDIRIM ve İsa BERK 'e ödül ve hediyeleri verildi.

Okul müdürü Ömer GÜRER kültürel, sosyal ve sportif alanda başarılı olan Gaziantep Lisesini akademik olarak ta ZİRVEYE taşıyacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyonların Okulu Gaziantep Lisesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement