Sanat Halı'nın Yepyeni 2013 Koleksiyonları ile Evinizde Değişim Rüzgarları Estirin - Son Dakika
Güncel

Sanat Halı'nın Yepyeni 2013 Koleksiyonları ile Evinizde Değişim Rüzgarları Estirin

Sanat Halı\'nın Yepyeni 2013 Koleksiyonları ile Evinizde Değişim Rüzgarları Estirin

Her zevke hitap eden Sanat Halı'nın yepyeni 2013 Koleksiyonları Sanat Galeri, İklim, Delüks ve Alem ile evinizi yenilemenin tam zamanı!

31.07.2013 09:05

Halı tasarımında 30 yıllık tecrübesi ile Türkiye'nin en uzman isimlerinden biri olan Sanat Halı'nın AR-GE ve Tasarım Grup Başkanı Selçuk Sayılı, Sanat Halı'nın 2013 koleksiyonu ve halı trendleri hakkında açıklamalarda bulundu.

2013 yılında renk çeşitliliğinin öne çıktığını belirten Selçuk Sayılı, "İki yıldır hakim olan gri ve tonlarının yerini yavaş yavaş pudra tonlarına bıraktığını söyleyebiliriz. Bir çok rengi bir arada karıştırarak kullanmak ya da tek bir rengin hemen her tonunu aynı üründe kullanmak sadece halıda değil tüm tekstil ürünlerinde de oldukça sık kullanılan bir yöntem haline geldi" dedi.

Halı tasarımında özellikle pop-art ve patchwork tarzının çok benimsendiğini vurgulayan Sayılı, "Tıpkı tekstilde olduğu gibi halıda da ana trendlere paralel bir akım devam ediyor. Yarı klasik ve Barok klasiği denilen salon halıları bu yıl ön planda. Yatak odalarında kullanılan shaggy halılar ise geçen yıla oranla daha az tercih edilir oldu" açıklamasında bulundu.

Sanat Galeri Koleksiyonu: "Gençlere Yönelik İlk Çalışma"

30 yaş altına hitap edecek koleksiyon bulunmadığını dile getiren Selçuk Sayılı, "Sanat Halı olarak bu boşluktan yola çıkarak bir ilke imza attık ve gençlere yönelik bir çalışma yaparak Sanat Galeri isimli bir koleksiyon hazırladık. Bu koleksiyon pop-art akımının tüm etkilerini görebileceğiniz bir koleksiyon oldu.

Bir başka koleksiyonumuzda da hepimizin bildiği Karabağ kilimi motiflerini farklı renk ve dokuma teknikleri kullanarak yeniden yorumladık. Türkiye motif ve desen açısından çok zengin bir ülke. Her yöremizde farlı renk ve desenlerden oluşan motifler bulmak mümkün. Bu sebeple bir tasarımcı olarak kendi kültürümüzden beslenerek bu koleksiyonları çıkarttığımızı söyleyebiliriz." şeklinde konuştu.

Sanat Halı'nın Yepyeni 2013 Koleksiyonları ile Yaşam Alanlarınızda Değişim Rüzgarları Estirin

Sanat Halı bir ilke imza atarak gençlere ve kendini genç hissedenlere özel olarak hazırladığı ve 18 farklı renk kullandığı Sanat Galeri Koleksiyonu ile evlerinize modern ve dinamik bir hava katarken hepimizin bildiği motifleri yeniden yorumlayarak zamansız bir şıklık sunuyor.

Sanat Halı gençlere özel tasarladığı Sanat Galeri Koleksiyonu'nda yer alan "Pop Sanat", "Patchwork", "Karabağ" ve "Örgü" modelleriye yaşam alanlarınıza dinamizm katıyor.

Tek bir rengin hemen her tonunu bir arada kullanarak oluşturduğu Patchwork modelleri ile mekanlarda dekoratif ve sıradışı bir görüntü sergileyen Sanat Halı, patchwork enerjisini de Sanatseverlere yansıtıyor. Modern ve geleneksel çizgilerin harmanlandığı Karabağ modellerinde ise Sanat Halı, Karabağ kilimi motiflerini, farklı renk ve ince dokuma teknikleri kullanarak yeniden yorumluyarak günümüze uyarlıyor.Hepimizin bildiği el örgüsü modellerini 2013 koleksiyonunda halıya işleyen Sanat Halı, Örgü modelleri ile modern ve özgün yaşam alanları sunuyor.

Renklerin tüm canlılığını farklı dokuma teknikleri ile birleştirerek oluşturduğı İklim ve Alem Koleksiyonları'nda yer alan eşsiz motifler ile yaşam alanlarınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz.

Krem ve pembe tonlarının mükemmel uyumundan doğan "pudra" rengini, mint yeşili ve buz mavisiyle harmanlayan Delüks Koleksiyonu evlerinize arzu ettiğiniz şıklığı getiriyor.

Birbirinden seçkin ürünleri eşsiz tasarımlarla birleştiren Sanat Halı, 2013 koleksiyonlarıyla özgün ve zamansız tasarımları yaşam alanlarınızla buluşturmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sanat Halı'nın Yepyeni 2013 Koleksiyonları ile Evinizde Değişim Rüzgarları Estirin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement