Sancaktepe'de Polis Müdahalesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sancaktepe'de Polis Müdahalesi

Sancaktepe\'de Polis Müdahalesi
19.04.2014 02:02  Güncelleme: 08:41

Sancaktepe, Demokrasi Caddesi üzerinde dün saat 22.00'da toplanan bir grup eylemci, caddeye barikatlar kurup ateşe verdi.

Müdahale sonrası dağılan göstericiler, seyir halindeki bir çöp kamyonuna molotof kokteyli atarak ateşe verdi.

Haber-Kamera: Ramazan EĞRİ/ İstanbul DHA

Sancaktepe, Demokrasi Caddesi üzerinde dün saat 22.00'da toplanan bir grup eylemci, caddeye barikatlar kurup ateşe verdi. Olay yerine gelen çevik kuvvet ekipleri, grubu megafonla uyardıktan sonra tazyikli su ve biber gazıyla müdahalede bulundu. Eylemciler de polislere molotof kokteyli ve taş atarak karşılık verdi.

ÇÖP KAMYONUNU ATEŞE VERDİLER

Müdahale sonrası dağılan göstericiler, Sultangazi Caddesi üzerinde seyir halindeki Çekmeköy Belediyesi'ne ait bir çöp kamyonuna da, molotof kokteyli atarak ateşe verdi. Şoför ve temizlik görevlileri yanmaktan son anda kurtulurken, grup daha sonra aynı cadde üzerindeki bir hipermarketin camlarını kırarak ara sokaklara dağıldı. Yanan çöp kamyonu, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası söndürüldü. Polisin Demokrasi ve Sultangazi Caddelerindeki bekleyişi devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Polis Müdahalesi - Son Dakika


Advertisement