Şanlıurfa'da Amatör Lig Maçında Kavga: 10 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Amatör Lig Maçında Kavga: 10 Yaralı

Şanlıurfa 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Harranspor ile Genç Karakeçililerspor karşılaşmasında çıkan kavgada 10 kişi yaralandı.

23.01.2016 01:25

Şanlıurfa 1. Amatör Ligi B Grubu'nda mücadele eden Harranspor ile Genç Karakeçililerspor karşılaşmasında çıkan kavgada 10 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, merkez Eyyübiye ilçesindeki Yenice Spor Tesislerinde oynan maç golsüz beraberlikle bitti. Maçın bitiş düdüğüyle futbolcular arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgada, aralarında basın mensubu ve futbolcuların da bulunduğu 10 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri ve özel araçlarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Kavgada kolu kırılan basın mensubu Abdullah Akkurt, yaptığı açıklamada, karşılaşma bittikten sonra futbolcular arasında çıkan tartışmayı görüntülemeye çalıştığını bu sırada saldırıya uğradığını söyledi. Saldırı sonucu kolunun kırıldığını anlatan Akkurt, "Saldırıda kameramı ve fotoğraf makinemi kırdılar. Bana saldıranlardan şikayetçi oldum" ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Amatör Lig Maçında Kavga: 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement