Şanlıurfa'da da 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu: 14 Gözaltı (2) - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da da 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu: 14 Gözaltı (2)

Şanlıurfa\'da da \'Yasa Dışı Dinleme\' Operasyonu: 14 Gözaltı (2)

AVUKATLARDAN TEPKİ Şanlıurfa'da yürütülen yasa dışı dinleme operasyonu kapsamında Gaziantep'te gözaltına alınan polis memuru S.Ç. Şanlıurfa'ya getirildi.

05.01.2015 17:18

AVUKATLARDAN TEPKİ

Şanlıurfa'da yürütülen yasa dışı dinleme operasyonu kapsamında Gaziantep'te gözaltına alınan polis memuru S.Ç. Şanlıurfa'ya getirildi. Meslektaşları tarafından sağlık kontörlünden geçirilen polis memuru sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyonla ilgili olarak gözaltına alınan polis memurları için bir grup avukat Şanlıurfa Adliyesi bahçesinde basın açıklaması yaptı. Yağmur altında toplanan avukatlar adına konuşan Harun Kaplama, hukuksuzluk senaryolarının yeni bölümünün Şanlıurfa'da sahnelendiğini öne sürerek şöyle konuştu:

"Görev gereği ve tamamı mahkeme kararıyla yapılan istihbarı çalışmalar, aylarca müfettişler tarafından didik didik edilmiştir. Sondajlama usulüyle bazı konular çekip çıkarılarak, bu algı operasyonuna malzeme oluşturulmuştur. Peki terör örgütü suçlamasına maruz bırakılan bu emniyet görevlileri bugüne kadar neler yapmışlardı. 28 Mayıs 2013 tarihinde Suruç ilçesinde 25 kilogram TNT, 8 anti tank mayını, 14 parça tesirli el bombası, 30 fünye, 9 örgüt üyesiyle birlikte yakalanmış, ülkede infial uyandıracak çok büyük eylemler, bu görevlilerin çalışması sonucu engellenmiştir. Bununla birlikte Suriye sınırından ülkemize geçmeye çalışan çok sayıda illegal örgüt militanında yakalanması sağlanarak terör örgütüne ağır darbeler vurmuştur. Bu polislerimiz tarihe altın harflerle yazılacaktır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da da 'Yasa Dışı Dinleme' Operasyonu: 14 Gözaltı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement