Şanlıurfa'da İşçileri Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Şanlıurfa'da İşçileri Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Şanlıurfa\'da İşçileri Taşıyan Midibüsün Devrilmesi
01.05.2019 18:19

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Elbistan ilçesinden Şanlıurfa'ya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri Kahramanmaraş'a gönderildi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Elbistan ilçesinden Şanlıurfa'ya giden işçileri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri Kahramanmaraş'a gönderildi.

Hak-İş ve ve Memur-Sen tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen kutlamalara katılmak için yola çıkan işçileri taşıyan Ahmet Bostancı'nın kullandığı 46 VK 309 plakalı midibüsün, Halil Bala idaresindeki 45 HS 042 plakalı otomobil ve bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerin otopsi işlemleri tamamlandı.

Şükran Entemiz, Melike Uysal, Onur Yay, Havva Ağca ve Gazel Kısaca'nın cenazeleri, Birecik Devlet Hastanesi morgundan alınarak, kara yoluyla Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine gönderildi.

Cenazelerin yarın öğlen namazının ardından düzenlenecek törenle toprağa verilmesi bekleniyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına katılmak üzere Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinden Şanlıurfa'ya giden işçileri taşıyan Ahmet Bostancı'nın kullandığı 46 VK 309 plakalı midibüsün, Halil Bala idaresindeki 45 HS 042 plakalı otomobil ve bariyerlere çarparak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi ölmüş, aralarında çocukların da bulunduğu 13 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da İşçileri Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement