Şanlıurfa?da Lastik Yangını - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa?da Lastik Yangını

Şanlıurfa?da Lastik Yangını

Şanlıurfa'da, çok sayıda lastik kimliği belirlenmeyen kişi ya da kişilerce yakıldı.

22.11.2016 13:21

Şanlıurfa'da, çok sayıda lastik kimliği belirlenmeyen kişi ya da kişilerce yakıldı. Gökyüzünü kara dumana kaplayan lastik yangını; itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, sabah saatlerinde Akabe Mahallesi'nde bulunan Evren Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Atıl durumda olan eski lastikler, kimliği saptanmayan kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Kısa sürede büyüyen yangının gökyüzündeki dumanını fark eden vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri müdahalesiyle yangını kısa sürede söndürdü. Polis, yangını çıkartan kişi veya kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa?da Lastik Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement