Şanlıurfa'da Vanlı Depremzedelere Yardım Edenlere Plaket - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'da Vanlı Depremzedelere Yardım Edenlere Plaket

Şanlıurfa\'da Vanlı Depremzedelere Yardım Edenlere Plaket

Van'da meydana gelen deprem felaketinin ardından Şanlıurfa'ya yerleştirilen 40 depremzede ailenin barınmasında katkı sağlayanlara plaket verildi.

25.05.2012 15:43

Van'da meydana gelen deprem felaketinin ardından Şanlıurfa'ya yerleştirilen 40 depremzede ailenin barınmasında katkı sağlayanlara plaket verildi.

Şanlıurfa'da kalan Vanlı depremzedeler ile yardımseverler, Kimse Yok mu Derneği tarafından düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Ömer Türkmen İlköğretim Okulu'nun yemekhanesinde düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habip Arslan, sivil toplum örgütü temsilcileri, depremzede aileler ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

Gecede konuşan Vali Celalettin Güvenç, kötü günler geçiren Van için herkesin tek yürek olduğunu belirterek, "Bu acıyı millet olarak hep birlikte yaşadık. Ama çok şükür milletimiz tek yürek oldu. Et tırnaktan ayrılmaz. Hepimiz birlikteyiz. Allah bir daha böyle kötü acılar yaşatmasın. Depremde hayatını kaybeden herkesi rahmetle anıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından depremzede ailelerin kentte barınmalarını sağlayan, iş veren ve yardım eden hayırsever işadamlarına dernek yöneticileri tarafından plaket verildi. - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'da Vanlı Depremzedelere Yardım Edenlere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement