Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, "Kütüphaneler Haftası" dolaysıyla ilçedeki kütüphaneyi ziyaret etti.

31.03.2017 15:32

Viranşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi, "Kütüphaneler Haftası" dolaysıyla ilçedeki kütüphaneyi ziyaret etti.

Kütüphaneyi gezerek, buradaki öğrencilerle sohbet eden Çiftçi, kütüphane hakkında Müdür Zeynel Abidin Güneş'den bilgi aldı.

Arslan Çiftçi, öğrencilere kitap okumanın önemini vurgu yaparak, "Geleceğimizin aydınlık yarınları olan çocuklarımızı mutlaka kitaplarla buluşturmalıyız. Dünyanın en iyi kütüphanelerinin gelişmiş ülkelerde olması tesadüf değildir. Ekonomide, siyasette, teknolojide, bilimde, sanatta ve edebiyatta güçlü bir ülke olmak istiyorsak hayatın merkezine kitapları koymak zorundayız." dedi.

Başbakan Yıldırım'ın mektubu

AK Parti Viranşehir Gençlik Kolları Başkanı Garip Köroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın, 16 Nisan halk oylamasını anlattığı mektubunu gençlere ulaştırdı.

Köroğlu, yaptığı açıklamada, söz konusu mektubu ilçenin her tarafına ulaştırmak için gayret ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda vatandaşların sorunlarını dinleme imkanı bulduklarını da ifade eden Köroğlu, "Biz gece gündüz demeden ulaştığımız seçmenlere partimizin faaliyetlerini anlatıyoruz. Başbakanımızın yazdığı bu mektubu da tarlada çalışan çiftçiye, koyun otlatan çobana, süt sağan köylümüze ulaştırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda sorunları olan köylülerimizi dinleyip sorunlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement