Sarıyer'deki bir kafede iki grubun alacak verecek kavgasında mermiler havada uçuştu! 1 kişi yaşamını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Sarıyer'deki bir kafede iki grubun alacak verecek kavgasında mermiler havada uçuştu! 1 kişi yaşamını kaybetti

İstanbul Sarıyer'de bir kafede, alacak verecek meselesi olan iki grup arasında çıkan çatışmada silahlar patladı. Mermilerin isabet ettiği bir kişi hayatını kaybetti.

24.12.2022 18:25  Güncelleme: 19:09

İstanbul Sarıyer'de çıkan kavgada kan döküldü. Aralarında alacak verecek meselesi olan dört kişi, Ayazağa Hadım Koruyolu Caddesi üzerinde bulunan bir kafede saat 17.00 sıralarında karşılaştı.

Sarıyer'de kafede silahlı kavga: 1 ölü

KAVGADA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tarafların birbirine ateş açması sonucu Sefer Özay yaralandı.

Sarıyer'de kafede silahlı kavga: 1 ölü

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İki kişi etrafa rastgele ateş ederek olay yerinden kaçtı. Bazı kurşunlar park halindeki otomobile isabet etti. Yaralı Özay için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sefer Özay kaldırıldığı Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Sarıyer'de kafede silahlı kavga: 1 ölü

SALDIRGANLAR HER YERDE ARANIYOR

Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Sarıyer\'deki bir kafede iki grubun alacak verecek kavgasında mermiler havada uçuştu! 1 kişi yaşamını kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sarıyer'deki bir kafede iki grubun alacak verecek kavgasında mermiler havada uçuştu! 1 kişi yaşamını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement