Şarkışla'daki Tarihi Camide Tadilat - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şarkışla'daki Tarihi Camide Tadilat

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Şarkışla ilçesindeki tarihi Büyük camide devam eden tadilat nedeniyle, namazların çadırda kılınacağı belirtildi.

Şarkışla ilçesindeki tarihi Büyük camide devam eden tadilat nedeniyle, namazların çadırda kılınacağı belirtildi.

Cami imamı Muammer Ceyhan, tadilat nedeniyle kapatılan caminin cemaatinin, ibadetlerinden geri kalmaması için Kızılay Şarkışla şubesi aracılığı ile Ankara'dan 210 metre karelik çadır getirttiklerini söyledi.

Çadırın cami yanındaki alanda kurulacağını aktaran Ceyhan, tadilat bitene kadar ibadetlerin bu çadırda sürdürüleceğini belirtti.

Ceyhan, ramazan ayında da teravih namazlarının çadırda kılınacağını aktararak, "Cemaatimizin ibadetlerini yapabilmesi için Ankara Kızılay Genel Merkezi ile görüşerek ilçemize bu çadırı getirttiren Kızılay Şarkışla şubesi başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz'a hem cemaatim hem de şahsım adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA