Şaşkın Gaspçılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şaşkın Gaspçılar

Şaşkın Gaspçılar
04.06.2012 17:39

Antalya'da, bir markete giren iki kişi, çalışanı bıçak tehdidi ile etkisiz hale getirip para, içki ve sigaraları aldı.

Antalya'da, bir markete giren iki kişi, çalışanı bıçak tehdidi ile etkisiz hale getirip para, içki ve sigaraları aldı. Marketin güvenlik kamerasını fark eden zanlılar, güvenlik kamerası kayıtlarının bulunduğu bilgisayar kasası yerine, barkot kasasını aldı. Zanlılar, ekipler tarafından piknik yaparken yakalandı.

Olay, geçen cumartesi gecesi Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı'ndaki bir markette meydana geldi. Markete giren iki kişi market çalışanı Candan G'dan para istedi. Candan G'nin para vermemesine kızan iki zanlı, cebinden çıkardığı bıçakla tehditler savurdu. Çalışanı bıçak zoru ile yere yatıran iki zanlı, kasadan 900 TL aldı. Candan G'nın üzerinde para da arayan iki zanlı daha sonra içki ve sigaraları aldı.

Marketteki kameraları fark eden gaspçılar, görüntülendiklerini anlayınca kayıt edildiğini düşündükleri bilgisayar kasasına yöneldi. Kasanın kablolarını bıçakla kesen iki zanlı, görüntü kayıtlarının bulunduğunu zannettikleri POS cihazının bağlı bulunduğu kasayı yanlarında götürdü. Gasp ve dehşet anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Gaspçıların çıkmasının ardından Candan G, Antalya Emniyet Müdürlüğü

ekiplerine olayı haber verdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro

Amirliği ekipleri, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, daha önceden sabıkası bulunan K.D. (26) ve M.D.'yi (23) piknikten dönerken Akdeniz Bulvarı'nda durdurarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadeleri biten zanlılar, daha sonra Antalya Adliyesi'ne sevk edildi.

Dükkan sahibi Mehmet Kobal ise, gece gaspçıların müşteri gibi geldiklerini para vermeyince sinirlenip para kasasını boşalttıklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şaşkın Gaspçılar - Son Dakika


Advertisement