Sedaş Elektrik Tasarrufunda Başarılı Olan 10 Aileyi Seçti - Son Dakika
Güncel

Sedaş Elektrik Tasarrufunda Başarılı Olan 10 Aileyi Seçti

Sedaş Elektrik Tasarrufunda Başarılı Olan 10 Aileyi Seçti

SEDAŞ "11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftasında" elektrikte tasarruf sağlayan aileleri belirledi.

12.01.2018 08:36

SEDAŞ 7 ay önce duyurusunu yaparak başlattığı ve web sayfası üzerinde Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerinden yapılan başvuruları kabul ettiği yarışmayı başarı ile sonuçlandırdı.

MUTLU EDEN HABER

SEDAŞ Faturalandırma Müdürlüğü ve Veri Yönetimi Müdürlüğünce yarışmaya katılım için yapılan başvurular titizlikle ele alındı ve değerlendirildi. SEDAŞ tarafından yarışma sonuçları www.sedas.com web sayfasında "duyurular" sekmesi altında da duyuruldu.

Yarışmacılarla iletişime geçildi. Tebrik mesajları ve ödül kazandıkları bilgisi ailelerin adreslerine e-posta ile gönderildi. Telefonla müjde verilen aileler, SEDAŞ'a teşekkür ettiler. Elektrik kullanıcıları, ilk defa yapılan ve okula giden çocukları için katıldıkları böyle bir yarışmada elektriğin verimli kullanılmasına, tüketicilerin bilinçlendirilmesine çalışılmasının ve bu konuya dikkat çekilmesinin çok güzel bir uygulama olduğunu belirttiler.

SEDAŞ TEBRİK ETTİ

SEDAŞ İcra Başkanı Bekir Sami Güven, bu yarışma ile amaçlarının SEDAŞ'ın "Elektrik Enerjisinin Verimli Kullanılmasına" dikkat çekerek sosyal bir sorumluluk olarak, "Elektrik tüketicilerinin bilgilendirilmesi, bilinçli kuşakların yetişmesine katkı sağlanması yanında, ülkemiz kaynaklarının verimli kullanılması için duyarlılık yaratılması, elektrik enerjisi üretimi için kullanılan kaynakların boşa harcanmaması olduğunu" belirtti. Güven açıklamasında, "tasarruf konusunda bir dağıtım şirketi olarak toplumda farkındalık oluşturulmasına ve insanların konforundan vazgeçmeden aynı miktarda elektrik enerjisi ile daha çok iş ve aydınlatma sağlayabileceklerine de dikkat çekmek istediklerini ve bunu da ödüllendirerek, tüketicilerde bilinçlenme sağlanmasını, tüketim sırasında verimliliği getirecek uygulamaların alışkanlığa dönüşmesini, tasarrufta rol model olacak olumlu davranışların toplumumuzda yaygınlaşmasını hedeflediklerini, başarılı olan kullanıcıları tebrik ettiğini" belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sedaş Elektrik Tasarrufunda Başarılı Olan 10 Aileyi Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement