Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Elazığ'daki kazada şehit olan 3 polis memurundan Murat Koç, baba ocağı İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.

05.11.2012 14:09

Elazığ'daki kazada şehit olan 3 polis memurundan Murat Koç, baba ocağı İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı. Gözyaşlarına boğulan şehidin eşi, kocasının tabutuna son kez sarılarak, "Seni çok seviyorum" dedi.

Doğu görevini yapmak üzere İzmir Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nden 4 yıl önce Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne tayin olan Murat Koç (27), meslektaşları Abdullatif Yavuz ve Taha Yasin Biçer ile yol kontrolü yaptığı sırada, kontrolünü kaybeden beton mikserinin çarpması sonucu şehit olmuştu. Şehit Murat Koç, Gültepe Çamlık Camii'nde öğle namazının ardından gerçekleştirilen cenaze törenini müteakip gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze töreninde Koç'un yakınları zaman zaman sinir krizleri geçirdi. Şehidin kendisi gibi polis olan eşi Sibel Koç, kocasının tabutuna son kez sarılarak, "Seni çok seviyorum. Yavrularım yetim kaldı" dedi ve göz yaşlarına boğuldu. Zaman zaman oğlunun tabutu başında ağıtlar yakan Anne Fındık Koç'u da, oğlunun meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı.

3 yaşında Ata ve 18 aylık Ela isminde iki çocuğu olan şehidin cenazesi, Işıkkent Mezarlığı'na defnedildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement