Şemdinli'de Patlama: 1 Polis Yaralı - Son Dakika
Güncel

Şemdinli'de Patlama: 1 Polis Yaralı

Şemdinli\'de Patlama: 1 Polis Yaralı

Hükümet Konağı önündeki patlamada 1 polis yaralandı. Bağlar köyü civarındaysa askeri konvoy geçerken mayın patladı.

16.08.2012 18:24  Güncelleme: 23:34

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde hükümet konağı önünde bekleyen polise ses bombası atıldı. Ses bombasının etkisiyle bir polis yaralandı.

Hafif yaralan polis memur Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ses bombası atan kişi veya kişileri yakalamak için operasyon başlatıldı. Patlamada bir polis memuru yaralandı.

Şemdinli Kaymakamı Mesut Gençtürk de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Polis, patlayıcının türünü saptamak için olay yerinde araştırma başlattı.

Güvenlik güçleri patlamanın ardından ilçe merkezinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

ASKERİ KONVOYA MAYINLI TUZAK

Öte yandan akşam saatlerinde yine Şemdinli'de Bağlar köyü yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamanın ardından çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Bağlar köyü yakınlarında saat 20.00 sıralarında askeri konvoyun geçişi sırasında daha önce PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcı infilak ettirildi. Patlamadan hemen sonra PKK'lılar askeri konvoya uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şemdinli'de Patlama: 1 Polis Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement