Sence Onun DDF'i Hangisi? - Son Dakika
Güncel

Sence Onun DDF'i Hangisi?

Sence Onun DDF\'i Hangisi?

Cilt bakımının öncü ve etkili markası DDF Hollywood yıldızlarının da tercihi!

19.05.2012 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şimdi DDF Türkiye facebook sayfasına girerek hangi Hollywood yıldızının hangi DDF ürününü kullandığını tahmin edenler biribirinden güzel hediyeler kazanıyor.

Cameron Diaz, Harrison Ford, Charlize Theron, Carmen Electra ve daha bir çok ünlü isim güzel ciltlerini DDF ürünlerine borçlu. Peki hangi ünlü yıldız hangi DDF ürününü kullanıyor?

DDF'in facebook sayfasında başlattığı uygulamaya katılarak birbirinden ünlü Hollywood yıldızlarının hangi DDF ürününü kullandığını tahmin edenler birbirinden güzel DDF ürünleri kazanma şansı yakalıyor.

14 Haziran'a kadar sürecek bu uygulamada doğru tahmin yapan her 100. Kişi DDF'in cildi derinlemesine temizleyen özel formüllü temizleyicisi Blemish Foaming Cleanser, uygulama boyunca en fazla arkadaşını davet eden ilk 20 kişi ise DDF'in etkin nemlendirici Daily Protective Moisturizer kazanma şansı yakalıyor.

Siz de Hollywood yıldızlarının güzelliğini borçlu olduğu DDF ürünlerini keşfetmek ve yıldızınızı parlatmak istiyorsanız, hemen DDF'in ödüllü uygulamasına katılın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sence Onun DDF'i Hangisi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement