'Seni Aldattım, Kendimi Öldüreceğim' Yazılı Not Bıraktı, Cesedi Bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Seni Aldattım, Kendimi Öldüreceğim' Yazılı Not Bıraktı, Cesedi Bulundu

\'Seni Aldattım, Kendimi Öldüreceğim\' Yazılı Not Bıraktı, Cesedi Bulundu
13.07.2012 14:08  Güncelleme: 14:38

Fethiye İlçesi'nde eşi 29 yaşındaki Durmuş Öksüm'e Seni aldattım, çok pişmanım, kendimi öldüreceğim yazılı not bıraktıktan sonra kayıplara karışan Zeynep Öksüm, ölü bulundu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde eşi 29 yaşındaki Durmuş Öksüm'e Seni aldattım, çok pişmanım, kendimi öldüreceğim yazılı not bıraktıktan sonra kayıplara karışan 27 yaşındaki Zeynep Öksüm, Fethiye Kalesi yakınlarında ormanlık alanda ölü bulundu.

İddiaya göre Zeynep Öksüm'ü ölüme götüren süreç, Ölüdeniz'de bir otelde aşçı olarak çalışan eşi Durmuş Öksüm'ü aldatmasıyla başladı. Zeynep Öksüm, eşi Durmuş Öksüm ile arasının açılması üzerine bir süre önce oğlu 6 yaşındaki B.'yi kayınpederinin evine bıraktı. Eşinin kendisini aldattığından şüphelenen Durmuş Öksüm, iddiaya göre geçen pazartesi günü Zeynep Öksüm'ün sosyal paylaşım sitesi 'facebook' üzerinden başka erkeklerle yazıştığını tespit etti. Eşinin cep telefonunu kontrol ederek konuşmayı teyit eden Durmuş Öksüm, Zeynep Öksüm'den kendisine olanları anlatmasını istedi. Ancak eşinin açıklama yapmaması üzerine ikili arasında kavga çıktı.

CEP TELEFONUNA EL KOYDU, İNTERNETİ KAPATTI

Kavganın ardından geçen çarşamba günü Durmuş Öksüm, Zeynep Öksüm'e ait cep telefonuna el koydu, bilgisayara ait internet bağlantısını da kesti. Zeynep Öksüm, dün öğle saatlerinde kocasını arayarak Eve gel seni biriyle tanıştıracağım diyerek telefonu kapattı.

SALONDA NOT BULDU

İşinden izin alarak eve giden Durmuş Öksüm, içeri girdiğinde kimseyi bulamadı. Bir süre ne olduğunu anlamaya çalışan Öksüm, daha sonra salona bırakılmış bir not buldu. Seni aldattım, çok pişmanım, kendimi öldüreceğim yazılı notu okuyan Durmuş Öksüm, Günlükbaşı Polis Merkezi'ne giderek kayıp ihbarında bulundu ve eşinin intihar etmiş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine polis Zeynep Öksüm'ü bulmak için arama başlattı. Bir süre sonra Öksüm'ün cesedi, Fethiye Kalesi yanındaki ormanlık alanda çevredekiler tarafından fark edildi.

İhbar üzerine bölgeye giden polis, Öksüm'ün sırt bölgesi ve alnında darbeye bağlı yaralar tespit etti. Öksüm'ün cesedinin hemen yanındaki ağaçta da kan izlerine rastlandı. Ayakkabıları çıkmış halde bulunan Öksüm'ün yanı başında ise şarap şişesi bulundu. Cesedin yanında ikinci bir kişiye ait ayak izi bulamayan polis, Zeynep Öksüm'ün intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor.

Fethiye Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından Zeynep Öksüm'ün cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi Morgu'na getirildi. Durmuş Öksüm ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Burada el yazısı, bırakılan nottaki yazıyla karşılaştırılan Durmuş Öksüm, daha sonra cesedi teşhis etmek için morga götürüldü. Kocası tarafından teşhis edilen Zeynep Öksüm'ün cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Durmuş Öksüm ise serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Seni Aldattım, Kendimi Öldüreceğim' Yazılı Not Bıraktı, Cesedi Bulundu - Son Dakika


Advertisement