Sephora Make Up Master Finali Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sephora Make Up Master Finali Başlıyor

Sephora Make Up Master Finali Başlıyor

Sephora, 21 Kasım 2013 Perşembe günü İstinye Park'ta Yves Saint Laurent işbirliği ile "En İyi Makyaj Artisti"ni seçiyor.

15.11.2013 15:57

Dünyanın en büyük parfümeri zincirlerinden biri olan Sephora, bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek Make Up Masters finalini 21 Kasım 2013 Perşembe akşamı İstinye Park AVM ortak alanında düzenliyor.

Makyaj sanatının öncülerinden Yves Saint Laurent sponsorluğunda en iyi makyaj artistlerinin belirlendiği yarışmanın İstanbul ve İzmir'de gerçekleşen yarı final elemeleri sonucu finale kalan 8 makyaj artsiti, en iyi olmak için kıyasıya yarışacak. Yarışmanın jüri üyeleri arasında Sephora Türkiye Genel Müdürü Beyhan Figen, L'Oréal Türkiye Genel Müdürü Elif İkiz, Yves Saint Laurent International Makyaj Artisti Frederic Letailleur, Makyaj Sanatçısı Hakan Kültür, Tasarımcı Zeynep Tosun, Tanem Sivar, Ece Vahapoğlu ve Debora Zakuto olmak üzere iş ve sanat dünyasının önemli isimleri yer alacak.

Adeta bir defile havasında geçecek etkinlikte, Make Up Master finaline kalan 8 yarışmacı YSL ve Sephora tarafından belirlenen makyaj konseptini mankenlere canlı olarak uygulayacak. Yarışmanın her anına tanıklık edecek ve değerlendirme yapacak jüri üyeleri tarafından belirlenecek ilk 3 yarışmacıdan birinci Paris seyahatine ve Yves Saint Laurent ürünlerine hak kazanırken, ikinciyi Yves Saint Laurent marka çanta ve Yves Saint Laurent ürünleri bekliyor. Üçüncü finalist ise Yves Saint Laurent ürünlerinin sahibi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sephora Make Up Master Finali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement