Sephora Make Up Master Finalistleri Belli Oldu! - Son Dakika
Güncel

Sephora Make Up Master Finalistleri Belli Oldu!

Sephora Make Up Master Finalistleri Belli Oldu!

Sephora tarafından düzenlenen Make Up Master yarışması yarı finali İzmir Agora ve Palladium AVM'de renkli ve eğlenceli bir şekilde gerçekleşti.

26.10.2013 15:45

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen yarışmada katılımcılar en yaratıcı ve konsepte en uygun makyajı uygulamaya çalıştı. Gerçekleştiği tüm ülkelerde profesyonel makyaj artistleri yetiştirmeyi amaçlayan Make Up Master yarışmasının İzmir ve İstanbul ayağındaki yarı finallerinde, Sephora güzellik uzmanları, belirlenen 2 makyaj teması ile yeteneklerini yarıştırdı. Temalardan birinde, Manifesto parfümünden esinlenerek tutkulu aşkı anlatmaya çalışırken, diğer temada Grinin Elli Tonu'nu, yani aşkın gizemli ve baştan çıkarıcı yanını yansıtmaya çalıştılar. Yarı finalistler 1 saat süresince modellere tasarladıkları makyajları uyguladı.

Yeteneklerini Yves Saint Laurent'in eşsiz ve çarpıcı ürünleriyle birlikte sergileyen 8 yarışmacı arasında yer alan, Sephora Agora'dan Canan Erkabadayı, Sephora Alsancak'dan Onur Akkuş, Sephora Panora'dan Dilek Kemer, Sephora Tunalı'dan Arzu Yaman, Sephora Marmara Forum'dan Çağla Keten, Sephora İstinye Park'tan Dilara İçöz, Sephora Palladium'dan Orçun Güreller ve Sephora Maltepepark'tan Esin Pekgöz İstanbul'daki finalde yarışmaya hak kazandı.

21 Kasım'da İstanbul İstinye Park'ta gerçekleşecek olan finalde yarışmacılar en iyi makyaj artisti olmak için kıyasıya yarışacaklar. Yarışmanın her anına tanık olacak jüri üyeleri tarafından seçilecek ilk 3 yarışmacı birbirinden özel Yves Saint Laurent hediyelerinin sahibi olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sephora Make Up Master Finalistleri Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement