Konya'da araçlardan hırsızlık yaptığı iddiasıyla bir ay içerisinde 5 kez gözaltına alınıp serbest bırakılan kişi, son kez bırakıldıktan 3 gün sonra yine aynı suçtan yakalandı.
Son bir ay içerisinde park halindeki araçlardan 5 kez cep telefonu, teyp, çanta gibi eşya çaldığı iddiasıyla yakalanan, ancak her defasında sevk edildiği savcılıklarca serbest bıkılan hırsızlık zanlısı Yusuf A. (20), en son 3 gün önce serbest bırakılmıştı.
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince takibe alınan Yusuf A, merkez Meram ilçesindeki Telefoncular Pazarı'nda cep telefonu satmaya çalışırken, otomobilinde arama yapıldı.
Araçtaki aramada 2 bin lira değerinde cep telefonu bulan ekipler, ele geçirilen cep telefonunun Turgut Reis Mahallesi'ndeki bir otomobilden çalındığını belirledi. Yusuf A, polisteki işlemlerinin ardından tekrar adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Muhabir: Ahmet Akbıyık/ İbrahim Yozoğlu/ Murat Aslan
Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - KONYA
Son Dakika › Güncel › Serbest Kaldı, 3 Gün Sonra Yine Hırsızlık Yaptı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.