Sessiz Çığlıklar İzmir Optimum'da - Son Dakika
Güncel

Sessiz Çığlıklar İzmir Optimum'da

Sessiz Çığlıklar İzmir Optimum\'da

"Her Ses Bir Nefes" Çığlık Konseptli Fotoğraf Sergisi'nin açılış kokteyli dün İzmir Optimum Outlet'te

26.05.2012 10:44

Polisan Boya'nın katkılarıyla, Türkiye'de kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmeyi ve kamuoyunu bilinçlendirmeyi amaçlayan "Her Ses Bir Nefes" Çığlık Konseptli Fotoğraf Sergisi'nin açılış kokteyli dün İzmir Optimum Outlet'te projeye destek veren Billur Kalkavan ve Deniz Özerman ile Gaziemir kaymakamı Şerafettin Tuğ'un da katılımıyla gerçekleşti. Açılış kokteyline, İzmir iş ve cemiyet hayatından ünlü isimleride katıldı.

Proje tasarımı ve sanat yönetmenliğini Kenan Bahadır Derre'nin üstlendiği "Her Ses Bir Nefes" Çığlık Konseptli Fotoğraf Sergisinin açılış kokteyline katılmak için İzmir'e gelen Billur Kalkavan 'Ne zaman kadın gücünün farkına varacak, işte Dünya o zaman iyileşecek. Artık kadınların sorunları ile ilgili değil mutlulukları hakkında konuşmak istiyorum' mesajıyla kadının toplumdaki gücüne dikkat çekti.

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Temsilciliğinin teknik destek verdiği proje kapsamında fotoğraf sergisi 24 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında İzmir Optimum Outlet'te ziyaretçileri ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sessiz Çığlıklar İzmir Optimum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement