Sevde Bayazıt Kaçar - TİB'de dinlemelere ilişkin inceleme - K. - Son Dakika
Güncel

Sevde Bayazıt Kaçar - TİB'de dinlemelere ilişkin inceleme - K.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sevde Bayazıt Kaçar, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında (TİB) yürütülen soruşturma çerçevesinde 2 yılda 509 bin 516 kişinin dinlendiğinin belirlenmesine ilişkin, "Bizi iyi dinlesinler, iyi anlasınlar.

07.03.2014 21:05

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sevde Bayazıt Kaçar, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığında (TİB) yürütülen soruşturma çerçevesinde 2 yılda 509 bin 516 kişinin dinlendiğinin belirlenmesine ilişkin, "Bizi iyi dinlesinler, iyi anlasınlar. Bizi de iyi anlatsınlar, yanlış ve yalan anlatmasınlar" dedi.

Kaçar, partisinin Onikişubat İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, "Cennet annelerin ayakları altındadır" sözünü hatırlatarak, kadınların baş tacı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin büyümesi ve güçlenmesinde ailenin önemine değinen Kaçar, "Aile olursak Türkiye büyüyebilir. Aile yapımızı korumak zorundayız. Şiddetlerin önüne geçmek için kadınımıza da erkeğimize de eğitimler verelim. Ailemize ve yuvalarımıza sahip çıkalım istiyoruz" diye konuştu.

Geçmişin Türkiye'sinde kadınlar arasında bile bir eşitliğin olmadığını dile getiren Kaçar, açık olan kadınla kapalı olan kadının ayrı görüldüğünü, insanların inançlarından dolayı birileri tarafından ikiye ayrıldığını kaydetti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte kadının konumunun da güçlendiğini ifade eden Kaçar, şunları söyledi:

"Kapalı olan üniversiteye gidemez, kamuda çalışamaz, milletvekili olamaz ve kapalı olan eskiden evinde çocuk bakmalıydı. Ama Başbakanımızın açıkladığı demokratikleşme paketinde artık kamuda başörtüsüyle rahatlıkla herkes hem inancını yaşayıp hem de çalışma hayatına girebiliyor. Hepimizin üzülerek izlediği bir tablo vardı. Merve Kavakçı hanım başörtüsüyle milletvekili olmuştu. Sizlerin oylarıyla milletvekili seçilmiş, Meclis'e gitmişti. Seçildiği halde, hakkı olduğu halde 'o kadına haddini bildirin' denilerek maalesef o Meclis'ten çıkartılmıştı. Allah, 31 Ekim günü Sütçü İmam'ın Kahramanmaraş'ta düşmana kurşunu sıktığı gün, biz milletvekillerine hac dönüşü Meclis'e başörtülü girmeyi nasip etti."

TİB'de yürütülen soruşturma çerçevesinde 2 yılda 509 bin 516 kişinin dinlendiğinin belirlenmesine ilişkin görüşlerini aktaran Kaçar, "Başbakan ve Bakanlar dahil 500 bin kişiyi dinlemişler. Bizi iyi dinlesinler, iyi anlasınlar. Bizi de iyi anlatsınlar, yanlış ve yalan anlatmasınlar" ifadelerini kullandı.

Sevde Bayazıt Kaçar - TİB\'de dinlemelere ilişkin inceleme - K.
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sevde Bayazıt Kaçar - TİB'de dinlemelere ilişkin inceleme - K. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement