Sevilay Akyüz Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Sevilay Akyüz Seçim Sonuçları

Sevilay Akyüz Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Güdül belediye başkan adayı olan Sevilay Akyüz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:02

31 Mart seçimlerinde CHP Ankara Güdül belediye başkan adayı olan Sevilay Akyüz isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Ankara Güdül ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Sevilay Akyüz isimli CHP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde CHP Ankara Güdül adayı Sevilay Akyüz kimdir? CHP Ankara Güdül adayı Sevilay Akyüz yüzde kaç oy aldı?

Sevilay Akyüz Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Ankara Güdül belediye başkan adayı olarak gösterilen Sevilay Akyüz Güdül ilçesinde % 11,41 oranında oy almıştır. Güdül ilçesinde % 11,41 oranında oy olan Sevilay Akyüz adlı CHP adayı toplamda 891 adet oy sayısına ulaştı.

Sevilay Akyüz Kimdir?

Sevilay Akyüz Seçim Sonuçları

1979 yılında Güdül'de doğan Sevilay Akyüz, Anadolu Universitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Ankara'da çeşitli özel sektör kuruluşlarında halk ilişkiler departmanlarında yönetici olarak görev yapan Akyüz, CHP'de çeşitli görevlerde bulundu. Halen Anadolu Universitesi Türk Dili Edebiyatı bölümü ikinci sınıf öğrencisi olan Akyüz, bekar.

Ankara Güdül ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Sevilay Akyüz Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement