Şevval Sam, Kartpostallardaki İstanbul'un Musikisi ile İş Sanat'taydı - Son Dakika
Güncel

Şevval Sam, Kartpostallardaki İstanbul'un Musikisi ile İş Sanat'taydı

Şevval Sam, Kartpostallardaki İstanbul\'un Musikisi ile İş Sanat\'taydı

Kartpostallarda kalan eski İstanbul Şevval Sam'la İş Sanat'ta canlandı

27.04.2013 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezonlarda İş Sanat sahnesinde gerçekleştirdiği İstanbul Musikisi konser serisi ile büyük beğeni toplayan Şevval Sam ve İncilâ Bertuğ, dün akşam Kartpostallardaki İstanbul'un Musikisi konseriyle İş Sanat seyircilerini geçmiş zamanda yolculuğa çıkardı.

Konserin başında, İstanbul'un kültürünü ve müziğini yeni nesillere aktarmayı amaçlayan ve eski İstanbul kartpostallarıyla değişen İstanbul'u gözler önüne seren projeyi anlatan Bertuğ, programı İş Sanat'ın değerli yönetmeni Meriç Soylu'ya adadı.

İncilâ Bertuğ'un hazırladığı programda besteciler, şairler, fıkralar, nükteler, hatıralar ve fotoğraflarla büyülü bir atmosfere giren izleyiciler, Şevval Sam'ın şarkıları ile Sarıyer'den Kanlıca'ya, Rumeli Hisarı'ndan Beyoğlu'na tüm İstanbul'u gezdi.

Gecenin sürprizi ise Süper Baba, Ekmek Teknesi ve Dedemin İnsanları gibi projelerin müziklerini icra eden, İncesaz'ın kurucusu Cengiz Onural'ın sahneye çıkıp "Balat" eserini seslendirmesi oldu.

Konserin sonunda alkışlar eşliğinde tekrar sahneye çıkan Şevval Sam, "Otomobil Uçar Gider" isimli eseri izleyicilerle birlikte söyledi. İncilâ Bertuğ'un " Türkiye'nin en özel sanat merkezi" olarak nitelendirdiği İş Sanat, Mayıs ayında da yine birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şevval Sam, Kartpostallardaki İstanbul'un Musikisi ile İş Sanat'taydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement