Sgk'da Çiçekli Karşılama - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sgk'da Çiçekli Karşılama

21.03.2016 10:44

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : SGK binasından görüntüler Personelin binaya girişleri, çalışanlardan görüntüler İlk gelen vatandaşın karşılanması ve çiçek sunumu SGK Manisa İl Müdürü Nesrin Aras'ın açıklamaları Manisa SGK'da çiçekli karşılama SGK Manisa İl Müdürü ve çalışanları, taşındıkları yeni hizmet binasındaki mesai saatinin ilk gününde, ilk gelen vatandaşı konfeti ve çiçeklerle karşıladı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürlüğü çalışanları, yeni hizmet binasındaki mesai saatinin ilk günü, işlem yapmaya gelen ilk vatandaşı konfeti ve çiçeklerle karşıladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

SGK binasından görüntüler

Personelin binaya girişleri, çalışanlardan görüntüler

İlk gelen vatandaşın karşılanması ve çiçek sunumu

SGK Manisa İl Müdürü Nesrin Aras'ın açıklamaları Manisa SGK'da çiçekli karşılama

SGK Manisa İl Müdürü ve çalışanları, taşındıkları yeni hizmet binasındaki mesai saatinin ilk gününde, ilk gelen vatandaşı konfeti ve çiçeklerle karşıladı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Manisa İl Müdürlüğü çalışanları, yeni hizmet binasındaki mesai saatinin ilk günü, işlem yapmaya gelen ilk vatandaşı konfeti ve çiçeklerle karşıladı.

Yaklaşık 50 yıldır Mustafa Kemal Paşa Caddesi'ndeki Beyazfil İş Hanı'nda görev yapan SGK Manisa İl Müdürlüğü, aynı cadde üzerindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Yeni binadaki ilk iş gününde kurum çalışanları işlemini yapmaya gelen Mustafa Pekgüleç'i konfeti ve çiçeklerle karşıladı.

"Küçük bir sürpriz yapmak istedik"

SGK Manisa İl Müdürü Nesrin Aras, yeni hizmet binasının ilk iş gününde ilk gelen vatandaşa küçük bir sürpriz yapmak istediklerini belirtti.

Vatandaşın emeklilik işlemini yaptırdığını ifade eden Aras, "2016 Mart ayı itibariyle yeni hizmet binasına taşındık. İlk gelen vatandaşımıza da bir karşılama yapalım istedik. Vatandaşa hizmet veren bir kurumuz neticede. Burada 7'den 77'ye halkın her kesimine hizmet veren bir kurumuz. Yeni bir başlangıç ile vatandaşlara küçük bir sürpriz hazırlamak istedik." dedi.

Konfeti ve çiçeklerle karşılanan Mustafa Pekgüleç ise çok şaşırdığını belirterek, "Acaba yanlış yere mi geldim diye düşündüm. Böyle bir karşılama beklemiyordum. Çok hoşuma gitti, inşallah işlerim de en kısa zamanda yapılır." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sgk'da Çiçekli Karşılama - Son Dakika


Advertisement