Silivri'de Umut Nöbeti Sürüyor... - Son Dakika
Güncel

Silivri'de Umut Nöbeti Sürüyor...

Silivri\'de Umut Nöbeti Sürüyor...

Öğleden sonraki nöbeti, gazeteci Ruhat Mengi, Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar ve Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme tuttu.

21.12.2015 17:12

Öğleden sonraki nöbeti, gazeteci Ruhat Mengi, Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar ve Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme tuttu.

-CHP'liler Silivri Cezaevi önüne Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Çadırı kurdu.

Haber-Kamera Güven USTA İstanbul DHA

Gazeteci Can Dündar ile Erdem Gül için meslektaşlarının Silivri Cezaevi önündeki Umut Nöbeti devam ediyor. Öğleden sonra, gazeteci Ruhat Mengi ile Samanyolu Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Metin Yıkar ve Today's Zaman Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme nöbeti devraldı.

Gazetecilere açıklama yapan Ruhat Mengi, şunları söyledi

'Bugün Can Dündar ve Erdem Gül içeride hapisteler. Bizler de dışarıda hapisiz. Çünkü bir gazetecinin elinden köşesinin, televizyon programlarının alınması, özgür şekilde haber yapamaması, özgür habercilik yapan gazetecilere de saldırılması ve burun kemiklerinin kırılması, üstelik bunu yapanların ödüllendirilmesi, biz gazeteciler için aynı şekilde hapis cezasıdır. Onlar içerideler biz ise dışarıda' Hiç fark etmiyor. Türk medyası bugün hapistir.

CHP'LİLERDEN GAZETECİLER İÇİN ÇADIR

Bu arada, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker başkanlığındaki parti heyeti de, Silivri Cezaevi önünde nöbet tutan gazeteciler için Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Çadırı kurdu. Nöbet tutacak gazetecilerin, soğuk ve rüzgardan korunmak için bundan böyle şeffaf çadırda kalacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Silivri'de Umut Nöbeti Sürüyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement